Добре дошли в моя уебсайт за ремонт на телевизори, перални машини, съдомиялни, сушилни, абсорбатори, диспозери, печки, фурни, микровълнови по домовете. Ремонтите са валидни за град София

Електроинженер с над тридесетгодишен професионален опит в областта на електрониката и битовата техника и свързаните с тях ремонти извършва професионален ремонт на перални машини, печки, телевизори, аспиратори, диспозери, съдомиялни, микровълнови и друга черна и бяла техника по домовете, без почивен ден в удобно за Вас време.


Ремонтира  и приема поръчки за спешен сервиз на черна и бяла битова техника и електроника по домовете на територията на   град София, включително събота и неделя. Посещенията за ремонт се съгласуват със сервизния график на инж. Станев. 

 

Извършвам качествен сервиз на телевизори (CRT, LCD, LED, TFT, плазмени), професионален ремонт на перални машини (блокирал люк/развалена ключалка, смяна на маншон или ремък, запушени филтри/помпи, проблеми с програматор, центрофуга...), съдомиялни, сушилни, електронни платки на климатици, абсорбери, диспозери (мелачки за битови отпадъци), готварски и отоплителни печки, стъклокерамични плотове, котлони, фурни, микровълнови, прахосмукачки и друга битова техника и електроника по домовете в София без почивен ден.Изберете Ремонт lxpress за качествен ремонт на Вашите перални машини, телевизори, печки! :)


Ремонт lxpress означава качествено обслужване и коректно отношение.


Сервизните услуги се предлагат без почивен ден в рамките на стандартния работен ден.


Държите на професионализма, качеството, опита, прецизността към всеки детайл, умелите навременни решения – не се колебайте да позвъните на точния човек!

инж. Станев, телефон за контакт: 0898 371028
Ремонт lxpress.alle.bg

Елекспрес идва бързо на адрес,

в дни почивни за ремонти сме активни.

Имаме такъв девиз -

само качествен сервиз!

Пералня, телевизор или печка

за ръцете сръчни няма пречка!
 
Изберете майсторски  ремонт

с най-доброто на техническия фронт! :)

инж. Станев


Изкуството да бъдеш професионалист!


За добрия майстор почивен ден няма!Важно: Не работя с посредници, не изпращам никого от свое име, а единственият телефон, на който приемам поръчки за ремонт и мога да бъда намерен, е 0898 371028, може да оставите  съобщение/коментар тук.

Ремонт lxpress.alle.bg

Професионален ремонт на битови електроуреди и електроника по домовете в София

Ремонт lxpress.alle.bg

Квалифицирана диагностика, монтаж и професионален сервиз на битови електроуреди (перални, съдомиялни, сушилни, печки, микровълнови, фурни, телевизори, диспозери, абсорбери, аспиратори) без почивен ден

Ремонт lxpress.alle.bg

Експресни ремонти на телевизори, перални, съдомиялни, сушилни, абсорбатори, диспозери (мелачки за битови отпадъци), електронни платки на климатици, печки, фурни, микровълнови, прахосмукачки и друга битова техника и електроника по домовете

Ремонт lxpress.alle.bg

Графично оформление на рекламни и технически материали, преводи от/на английски/руски езици, editing/proofreading, създаване, оформяне и корекция на съдържание за уеб, текстове, официални писма, поздравления, слогани и др.

контакти: 0898 37 10 28
инж. Станев
ИзпратиИзпращане ...


ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ, ОПИТ, КОРЕКТНОСТ. 

ТРЯБВА ВИ МАЙСТОР, ПОЛУЧАВАТЕ ИНЖЕНЕР.

gsm. 0898 371028Блог

Уеб сайт в alle.bg