Добре дошли в моя уебсайт за ремонт на телевизори, перални машини, съдомиялни, сушилни, абсорбатори, диспозери, печки, фурни, микровълнови по домовете. Ремонтите са валидни за град София

Професионален сервиз на битова техника и електроникаСервиз за перални по домовете

Ремонт на перални

Ремонт на печки, фурни, плотове, микровълнови

Ремонт на телевизори

Ремонт на аспиратори, абсорбери, диспозериКратка визитка на инж. Станев

Електроинженер (ТУ-Варна, специалност ЕСЕО-ВТ) с над тридесетгодишен професионален опит в областта на електрониката и битовата техника и свързаните с тях ремонти извършва професионален ремонт на перални машини, печки, телевизори, аспиратори, диспозери, съдомиялни, микровълнови и друга черна и бяла техника по домовете, без почивен ден в удобно за Вас време.


Ремонтира  и приема поръчки за спешен сервиз на черна и бяла битова техника и електроника по домовете на територията на   град София, включително събота и неделя. Посещенията за ремонт се съгласуват със сервизния график на инж. Станев. 


Майсторът, който може и знае как!


Извършвам качествен сервиз на телевизори (CRT, LCD, LED, TFT), професионален ремонт на перални машини (блокирал люк, изгоряла блокировка на люка, повредена дренажна помпа, счупена ключалка, почистване на четки, смяна с нови при нужда, смяна на маншон или ремък, запушени филтри/помпи/маркучи, течове, проблеми с центрофуга, програматори и други)  и предлагам адекватни навременни решения. Отстранявам сръчно повреди при съдомиялни, сушилни, електронни платки на климатици, абсорбери, аспиратори, диспозери (мелачки за битови отпадъци), готварски и отоплителни печки, стъклокерамични плотове, котлони, фурни, микровълнови, прахосмукачки и друга битова техника и електроника по домовете в София без почивен ден.


Държите на професионализма, качеството, опита, прецизността към всеки детайл, умелите навременни решения, а коректността не е просто дума, изпразнена от съдържание, преписана безогледно и нагло от сайт или обява на колега майстор, тогава не се колебайте да позвъните на точния човек!


Изберете Ремонт lxpress за качествен ремонт на Вашите перални машини, телевизори, печки! :)


Ремонт lxpress и инж. Станев – избирате едновременно качествен ремонт по домовете и коректен майстор с професионален опит, доказан през изминалите десетилетия, надживял не едно трудово предизвикателство!


Сервизните услуги се предлагат без почивен ден в рамките на стандартния работен ден. Офертата за ремонт важи за град София, валидна е и през почивните дни. 


Квалифициран ремонт на перални машини седем дни в седмицата. Търсиш добър майстор, който да ...
Квалифициран ремонт на перални машини седем дни в седмицата. 
Търсиш добър майстор, който да отстрани проблема и да извърши професионален сервиз на твоята пералня, без да демонтираш уреда и да излизаш от дома си? Не отлагай повече във времето, обади се на тел. 0898 371028 и обсъди решението с инж. Станев. 

Сервиз битова техника - квалифициран ремонт на перални, печки, аспиратори, диспозери, микровълнови, ...
Сервиз битова техника - квалифициран ремонт на перални, печки, аспиратори, диспозери, микровълнови, фурни, котлони, стъклокерамични плотове, абсорбери, телевизори и друга битова техника.

Елекспрес идва бързо на адрес,

в дни почивни за ремонти сме активни.

Имаме такъв девиз -

само качествен сервиз!

Пералня, телевизор или печка

за ръцете сръчни няма пречка!
 
Изберете майсторски  ремонт

с най-доброто на техническия фронт! :)

инж. Станев


Изкуството да бъдеш професионалист!


За добрия майстор почивен ден няма!Важно: Не работя с посредници, не изпращам никого от свое име, а единственият телефон, на който приемам поръчки за ремонт и мога да бъда намерен, е 0898 371028, може да оставите  съобщение/коментар тук.

Ремонт lxpress.alle.bg

Професионален ремонт на битови електроуреди и електроника по домовете в София

Ремонт lxpress.alle.bg

Квалифицирана диагностика, майсторски монтаж и професионален сервиз на битови електроуреди (перални, съдомиялни, сушилни, печки, микровълнови, фурни, телевизори, диспозери, абсорбери, аспиратори) без почивен ден

Ремонт lxpress.alle.bg

Експресни ремонти с качествено изпълнение на телевизори, перални, съдомиялни, сушилни, абсорбатори, диспозери (мелачки за битови отпадъци), електронни платки на климатици, печки, фурни, микровълнови, прахосмукачки и друга битова техника и електроника по домовете

Ремонт lxpress.alle.bg

Графично оформление на рекламни и технически материали, преводи от/на английски/руски езици, editing/proofing, създаване, оформяне и корекция на съдържание за уеб, текстове, официални писма, поздравления, слогани и др.

контакти: 0898 37 10 28
инж. Станев


ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ, ОПИТ, КОРЕКТНОСТ. 

ТРЯБВА ВИ МАЙСТОР, ПОЛУЧАВАТЕ ИНЖЕНЕР.

gsm. 0898 371028Професионален сервиз за битова техника - качеството на ремонтните услуги има значение!

Блог за ремонти, свързани с перални, печки, телевизори, аспиратори, диспозери и друга битова техника. Бъдете информирани за последните новини за сервизната дейност на инж. Станев и актуални промени.

Уебсайт в alle.bg