Ремонт на перални, телевизори, аспиратори, абсорбатори, диспозери, печки, фурни, плотове, микровълнови по домовете. Майстор за ремонт на електроуреди.

Контакти

Сервиз за битова техника и електроника
Обърнете внимание, че не изпращам никого от свое име, защото работя сам. Единственият телефон за връзка с мен е посоченият по всички сайтове и снимки, които публикувам. 

Контакт с инж. Станев
гр. София

Телефон за връзка с инж. Станев, на който може да запазите удобен ден и час за коректна диагностика и квалифициран сервизен ремонт на неработещи перални, печки, фурни, плотове, микровълнови, аспиратори, телевизори или друга битова техника: 0898 371028

Връзки към други мои блогове и профили

Прочетете още много статии и статии, свързани с различни ремонти на перални, печки, фурни, плотове, микровълнови, телевизори, аспиратори, абсорбери, сушилни, съдомиялни, диспозери в София.
 
Изпрати

Кратка визитка на инж. Станев

Сервиз за битова техника и електроника
Кратка визитка на инж. Станев

Електроинженер (ТУ-Варна, специалност ЕСЕО-ВТ) с над тридесетгодишен професионален опит в областта на електрониката и битовата техника и свързаните с тях ремонти извършва професионален ремонт на перални машини, печки, керамични плотове, фурни, телевизори, аспиратори, диспозери, съдомиялни, микровълнови и друга черна и бяла техника по домовете, без почивен ден в удобно за Вас време.

Поправям и по-дребни електроуреди за бита или персонална грижа - прахосмукачки, ютии, преси за коса, сешоари, масажьори, епилатори, самобръсначки, кафемашини, тостери, хлебопекарни, електрически кани, пароструйки, вентилаторни печки, радиатори, конвекторни печки, апарати за кръвно налягане и други. Ако повреденият уред липсва сред изброените, моля, свържете се с инж. Станев, за да обсъдите ремонта. 

Когато името работи за теб!


Инж. Станев - професионален ремонт на перални, печки, стъклокерамични плотове, аспиратори, абсорбатори, фурни, вградени фурни, телевизори, микровълнови, съдомиялни, сушилни, диспозери в удобен ден през цялата седмица. 


Отстранява майсторски различни повреди при съдомиялни, сушилни, абсорбери, аспиратори, диспозери (мелачки за битови отпадъци), готварски и отоплителни печки, стъклокерамични плотове, котлони, фурни, микровълнови, прахосмукачки и друга битова техника и електроника в София без почивен ден.

Майсторът, който може, знае как и няма да Ви подведе!
Сподели

Колко полезно намирате предлагането на ремонтни услуги в почивни и празнични дни?

Изключително полезно42
Много полезно11
Полезно0
Горе-долу полезно1
Не знам0
Ремонт на битова техника в София в началото на пролетния март
Ремонт на битова техника в София в началото на март

Пералнята, телевизора, печката или аспиратора, както и всеки друг уред в домакинството се нуждае периодично от ремонт, ако не е настъпило подходящо време за закупуване на нов електроуред. Някои повреди заслужават да бъдат отстранени, като отстраняване на предмети от помпа на пералня, смяна на блокировка или ключалка на пералня, поставяне на нов ремък или маркуч на уред за пране, възстановяване на писти на платка на аспиратор, смяна на изгорял ключ на фурна и други, които е трудно да изброя вкупом тук. 


В такъв случай се нуждаете от сериозен майстор, който да се справи с повредата. 


В дните на грипна епидемия в национален мащаб мога да пожелая единствено и само здраве!👍👍
Всичко друго може да се поправи, а сервизен техник, който да свърши работа, можете да заявите на тел. 0898 371028!


Ремонт на платка на врата на гараж
Ремонт на платка на врата на гараж

Преди известно време ми донесоха платка на врата за гараж, която трябваше да се ремонтира. Първоначално установих причината за повредата, а след това се наложи подмяна на дефектирали елементи с нови. Работата изискваше не само търпение, но и добри умения за боравене с прецизни инструменти, с които няма да занимавам читателите тук, за да не досаждам. Извършвам не само ремонт на битова техника, но и различна електроника. За запитвания и контакти, използвайте тел. 0898 371028 за връзка с инж. Станев. Ремонт на аспиратор и пералня в Борово
Ремонт на аспиратор и пералня в Борово

В хладния неделен следобед имах заявки за ремонт на аспиратор и пералня в Борово. Зарадвах се, че адресите са близо до блока, в който живея, защото не се налагаше да разчитам на рехавия в почивните дни градски транспорт. Бързо приключих с поправката на аспиратора и продължих с пералнята. Имаше проблем с центрофугата, оставаше вода в барабана след приключване на работните програми. Справих се добре с ремонта на уреда за пране  и на втория адрес, след което продължих към дома, а там имах конвекторна печка за ремонт. Вижте снимки от ремонта й. 


Професионален ремонт на битова техника по домовете в София през цялата седмица. Заявете посещение от инж. Станев на тел. 0898 371028. 
Техник за ремонт на перални и други електроуреди в края на август
През последната августовска седмица можете да направите заявка за ремонт на перални или други електроуреди, които имат спешна нужда от среща с опитен техник. 

Когато пералнята създава проблеми - не тръгва, не отваря, не плакне, бърка командите, фурната не грее нормално, аспираторът не работи, микровълновата не върти - организирайте посещение на майстор в дома си само с едно позвъняване на тел. 0898 371028. 
За Ваше удобство инж. Станев работи в събота и неделя, а след кратката почивка е на линия отново в понеделник. 
Ремонт на перални и печки в последните дни на юли
Ремонт на перални и печки в последните дни на юли. Ремонт на пералня в Манастирски ливади, защото не върти

Когато пералнята или печката в дома Ви не работи нормално или някой друг битов електроуред създава проблеми, решението е да се свържете с техник, който да установи причината за повредата и да предложи ремонт. Дори да се случи в почивен ден, инж. Станев приема заявки за емонт на повредена битова техника по домовете в София. 

Летните дни са горещи, но това не е пречка за един опитен майстор да извършва своите задължения качествено и бързо. Ако пералнята се е заключила с прането в нея, ако не центрофугира, ако фурната не пече равномерно, когато искате да приготвите любимо ястие, за да нахраните своето семейство, си спомнете за тази сервизна оферта. Телефон за контакт в рамките на работното време: 0898 371028. Обаждания извън посоченото работно време не се обслужват. 
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg