Ремонт на перални, телевизори, аспиратори, абсорбатори, диспозери, печки, фурни, плотове, микровълнови по домовете. Майстор за ремонт на електроуреди.

Контакти

Сервиз за битова техника и електроника
Обърнете внимание, че не изпращам никого от свое име, защото работя сам. Единственият телефон за връзка с мен е посоченият по всички сайтове и снимки, които публикувам. 

Контакт с инж. Станев
гр. София

Телефон за връзка с инж. Станев, на който може да запазите удобен ден и час за коректна диагностика и квалифициран сервизен ремонт на неработещи перални, печки, фурни, плотове, микровълнови, аспиратори, телевизори или друга битова техника: 0898 371028

Връзки към други мои блогове и профили

Прочетете още много статии и статии, свързани с различни ремонти на перални, печки, фурни, плотове, микровълнови, телевизори, аспиратори, абсорбери, сушилни, съдомиялни, диспозери в София.
 
Изпрати

Кратка визитка на инж. Станев

Сервиз за битова техника и електроника
Кратка визитка на инж. Станев

Електроинженер (ТУ-Варна, специалност ЕСЕО-ВТ) с над тридесетгодишен професионален опит в областта на електрониката и битовата техника и свързаните с тях ремонти извършва професионален ремонт на перални машини, печки, керамични плотове, фурни, телевизори, аспиратори, диспозери, съдомиялни, микровълнови и друга черна и бяла техника по домовете, без почивен ден в удобно за Вас време.

Поправям и по-дребни електроуреди за бита или персонална грижа - прахосмукачки, ютии, преси за коса, сешоари, масажьори, епилатори, самобръсначки, кафемашини, тостери, хлебопекарни, електрически кани, пароструйки, вентилаторни печки, радиатори, конвекторни печки, апарати за кръвно налягане и други. Ако повреденият уред липсва сред изброените, моля, свържете се с инж. Станев, за да обсъдите ремонта. 

Когато името работи за теб!


Инж. Станев - професионален ремонт на перални, печки, стъклокерамични плотове, аспиратори, абсорбатори, фурни, вградени фурни, телевизори, микровълнови, съдомиялни, сушилни, диспозери в удобен ден през цялата седмица. 


Отстранява майсторски различни повреди при съдомиялни, сушилни, абсорбери, аспиратори, диспозери (мелачки за битови отпадъци), готварски и отоплителни печки, стъклокерамични плотове, котлони, фурни, микровълнови, прахосмукачки и друга битова техника и електроника в София без почивен ден.

Майсторът, който може, знае как и няма да Ви подведе!
Сподели

Колко полезно намирате предлагането на ремонтни услуги в почивни и празнични дни?

Изключително полезно41
Много полезно11
Полезно0
Горе-долу полезно1
Не знам0
Ремонт на аспиратор и пералня в Борово
Ремонт на аспиратор и пералня в Борово

В хладния неделен следобед имах заявки за ремонт на аспиратор и пералня в Борово. Зарадвах се, че адресите са близо до блока, в който живея, защото не се налагаше да разчитам на рехавия в почивните дни градски транспорт. Бързо приключих с поправката на аспиратора и продължих с пералнята. Имаше проблем с центрофугата, оставаше вода в барабана след приключване на работните програми. Справих се добре с ремонта на уреда за пране  и на втория адрес, след което продължих към дома, а там имах конвекторна печка за ремонт. Вижте снимки от ремонта й. 


Професионален ремонт на битова техника по домовете в София през цялата седмица. Заявете посещение от инж. Станев на тел. 0898 371028. 
Техник за ремонт на перални и други електроуреди в края на август
През последната августовска седмица можете да направите заявка за ремонт на перални или други електроуреди, които имат спешна нужда от среща с опитен техник. 

Когато пералнята създава проблеми - не тръгва, не отваря, не плакне, бърка командите, фурната не грее нормално, аспираторът не работи, микровълновата не върти - организирайте посещение на майстор в дома си само с едно позвъняване на тел. 0898 371028. 
За Ваше удобство инж. Станев работи в събота и неделя, а след кратката почивка е на линия отново в понеделник. 
Ремонт на перални и печки в последните дни на юли
Ремонт на перални и печки в последните дни на юли. Ремонт на пералня в Манастирски ливади, защото не върти

Когато пералнята или печката в дома Ви не работи нормално или някой друг битов електроуред създава проблеми, решението е да се свържете с техник, който да установи причината за повредата и да предложи ремонт. Дори да се случи в почивен ден, инж. Станев приема заявки за емонт на повредена битова техника по домовете в София. 

Летните дни са горещи, но това не е пречка за един опитен майстор да извършва своите задължения качествено и бързо. Ако пералнята се е заключила с прането в нея, ако не центрофугира, ако фурната не пече равномерно, когато искате да приготвите любимо ястие, за да нахраните своето семейство, си спомнете за тази сервизна оферта. Телефон за контакт в рамките на работното време: 0898 371028. Обаждания извън посоченото работно време не се обслужват. 
Ремонт на пералня, която не тръгва, блокирала пералня и телевизор с тъмен екран
За ремонт на пералня, която не тръгва, ме потърсиха в началото на седмицата. Тръгнах към квартал  Иван Вазов, а клоните, осеяни с бели цветчета, уханно ми махаха за поздрав. Бързах, защото по-късно имах поръчка за ремонт на телевизор с тъмен екран. Денят слънчево-ласкав, типично пролетен, се очертаваше натоварен, защото имаше и друга пералня, която беше блокирала и трябваше да поправя или поне да отключа днес, а утре да приключа с ремонта й, ако се налагаше закупуване на нова част, блокировка например. Последното щеше да стане ясно едва след посещението ми на адреса в Бели брези, където живееха, хората, които търсеха техник за перални рано в понеделник сутрин. След като приключих с пералнята в квартала до Южния парк, хората споделиха, че са много доволни от избора на майстор, защото преди време имали перипетии с колега, който не свършил работата си добре, та трябвало да купуват нов уред. 


Ремонт на перални, телевизори и други електроуреди - връзка с инж. Станев на тел. 0898 371028.Ремонт на перални, печки и друга неработеща битова техника през новата седмица
Новата седмица започва с приключване на ремонти от изминалата, както и с очакване на нови сервизни заявки. Счупени ключалки и заключени перални са сед тези повреди, които най-често се случват в почивните дни. Ще се наложи и ремонт на печка, на която ще се сменя ключа, защото се оказа виновник за повредата, а в неделния ден не може да се закупи нов по обясними причини, свързани с работното време на магазините за части. Динамиката в графика на майстора се обуславя и от широката гама от електроуреди, на които се предлага ремонт.  Не само перални и печки, но аспиратори, диспозери, телевизори, микровълнови, както и  друга неработеща битова техника, влизат в сервизното портфлио на инж. Станев. 


Подайте поръчка за ремонт на неработещата техника вкъщи още днес. В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg