Ремонт на перални, телевизори, аспиратори, абсорбатори, диспозери, печки, фурни, плотове, микровълнови по домовете. Майстор за ремонт на електроуреди.

Ремонт на телевизори по домовете

Ремонт на телевизори по домовете
Извършвам специализиран ремонт на телевизори в София. Поправям главно  CRT, LCD, LED, TFT телевизори. Плазмените телевизори бяха спрени от производство преди няколко години и части за техния ремонт почти липсват. В последно време същото важи с пълна сила и за ремонта на кинескопните телевизори (CRT).  Навлизането на нови технологии е непрекъснат процес и води до ежедневни промени в начина ни на живот, като това намира отражение във всички сфери на дейност.  

При телевизорите основно проблеми се срещат по захранващите блокове. В богатата си практика на техник често се налага  да отстранявам повреди, свързани със захранващите блокове. При старите LCD телевизори ремонтирам инверторни платки. Неприятни изненади могат да предизвикат изгорели лампи на подсветката. При други повреди при телевизорите, като загуба на звук или тъмен екран отново може да се свържете със сервизния техник за провеждане на коректна диагностика и последващ ремонт, като вариантите за извършването се обсъждат предварително с Вас, за да се вземе най-удачното решение за справяне със създадената сервизна ситуация. 

Ако телевизорът не включва, направете сервизна заявка на посочения телефон за контакт с инж. Станев.
Ремонт на телевизори по домовете
Снимката е от ремонт на захранващ блок на 42' LCD телевизор (марката на ремонтирания телевизор е Sony Bravia).

Професионален ремонт на телевизори

Професионален ремонт на телевизори в дома

Сподели
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg