Добре дошли в моя уебсайт за ремонт на телевизори, перални машини, съдомиялни, сушилни, абсорбатори, диспозери, печки, фурни, микровълнови по домовете. Ремонтите са валидни за град София

Професионален сервиз за битова техника и електроника предлага и извършва следните услуги:Ремонт на перални по домовете

Ремонт на перални, съдомиялни, сушилни

Ремонт на печки, фурни, плотове, микровълнови, котлони

Ремонт на телевизори

Ремонт на аспиратори, абсорбери, диспозери
Кратка визитка на инж. Станев

Електроинженер (ТУ-Варна, специалност ЕСЕО-ВТ) с над тридесетгодишен професионален опит в областта на електрониката и битовата техника и свързаните с тях ремонти извършва професионален ремонт на перални машини, печки, телевизори, аспиратори, диспозери, съдомиялни, микровълнови и друга черна и бяла техника по домовете, без почивен ден в удобно за Вас време.


Ремонтира  и приема поръчки за спешен сервиз на черна и бяла битова техника и електроника по домовете на територията на   град София, включително събота и неделя. Посещенията за ремонт се съгласуват със сервизния график на инж. Станев. 


Майсторът, който може и знае как!


Извършвам качествен сервиз на телевизори (CRT, LCD, LED, TFT), професионален ремонт на перални машини (блокирал люк, изгоряла блокировка на люка, повредена дренажна помпа, счупена ключалка, почистване на четки, смяна с нови при нужда, смяна на маншон или ремък, запушени филтри/помпи/маркучи, течове, проблеми с центрофуга, програматори и други)  и предлагам адекватни навременни решения. Отстранявам сръчно повреди при съдомиялни, сушилни, електронни платки на климатици, абсорбери, аспиратори, диспозери (мелачки за битови отпадъци), готварски и отоплителни печки, стъклокерамични плотове, котлони, фурни, микровълнови, прахосмукачки и друга битова техника и електроника по домовете в София без почивен ден.


Държите на професионализма, добрата практика, качеството, опита, прецизността към всеки детайл, умелите навременни решения, а коректността не е просто дума, изпразнена от съдържание, преписана безогледно и нагло от сайт или обява на колега майстор, тогава не се колебайте да позвъните на точния човек!


Изберете Ремонт lxpress за професионален ремонт на Вашите перални машини, телевизори, печки! :)


Ремонт lxpress и инж. Станев – избирате едновременно качествен ремонт по домовете и коректен майстор с професионален опит, доказан през изминалите десетилетия, надживял не едно трудово предизвикателство!


Сервизните услуги се предлагат без почивен ден в рамките на стандартния работен ден. Офертата за ремонт важи за град София, валидна е и през почивните дни. 


Квалифициран ремонт на перални машини седем дни в седмицата. Търсите добър майстор, който да ...

Квалифициран ремонт на перални машини седем дни в седмицата. 
Търсите добър майстор, който да отстрани проблема и да извърши професионален сервиз на Вашата пералня, без да демонтирате уреда и да излизате от дома си? Не отлагайте повече във времето, обадете се на тел. 0898 371028 и обсъдете решението с инж. Станев. Ремонт на битова техника по домовете LXPRESS

Точен, акуратен, квалифициран и опитен техник

инж. Станев


По възможност не отлагайте ремонта на пералнята, телевизора или печката за последния възможен момент. Обръщайте внимание на странни и нехарактерни шумове, изменен работен режим и други необичайни действия на пералните машини или другата битова техника. Това може да предотврати по-сериозни повреди и по-големи харчове за ремонт или закупуване на нова техника. 


Сервиз битова техника - квалифициран ремонт на перални, печки, аспиратори, диспозери, микровълнови, ...
Сервиз битова техника - квалифициран ремонт на перални, печки, аспиратори, диспозери, микровълнови, фурни, котлони, стъклокерамични плотове, абсорбери, телевизори и друга битова техника.Елекспрес идва бързо на адрес,

в дни почивни за ремонти сме активни.

Имаме такъв девиз -

само качествен сервиз!

Пералня, телевизор или печка

за ръцете сръчни няма пречка!
 
Изберете майсторски  ремонт

с най-доброто на техническия фронт! :)

инж. Станев


Изкуството да бъдеш професионалист!


За добрия майстор почивен ден няма!Важно: Не работя с посредници, не изпращам никого от свое име, а единственият телефон, на който приемам поръчки за ремонт и мога да бъда намерен, е 0898 371028, може да оставите  съобщение/коментар тук.

Ремонт на перални в София
Ремонт на печки
Ремонт на фурни
Ремонт на микровълнови
Ремонт на телевизори
Сервиз за битова техника: ремонт на перални, микровълнови, телевизори, печки, фурниИзвършва ...

Сервиз за битова техника: ремонт на перални, микровълнови, телевизори, печки, фурни

Извършва професионален сервиз без почивен ден

Професионален ремонт на битови електроуреди и електроника по домовете в София


Ремонт на печки, фурни, микровълнови, плотове в София


Ремонт lxpress.alle.bg

Квалифицирана диагностика, майсторски монтаж и професионален сервиз на битови електроуреди (перални, съдомиялни, сушилни, печки, микровълнови, фурни, телевизори, диспозери, абсорбери, аспиратори) без почивен ден


Ремонт на перални машини, печки, телевизори, аспиратори, абсорбери, диспозери и друга битова техника и електроникаРемонти на перални:

Ремонти на изгоряла блокировка на люка, блокирал люк, развалена ключалка, повредена дренажна помпа, смяна на маншон или ремък, запушени филтри, помпи, маркучи, течове, почистване на четки, смяна с нови при нужда, проблеми с центрофуга, програматор, поправка на повредени платки и други сервизни услуги, свързани с този битов електроуред.

Разумен и интелигентен избор, обоснован на база богат практически стаж, подходящо образование, техническа сръчност, реалистична преценка на сервизния проблем, адекватни и навременни действия за елиминиране на повредата, коректност и надеждност. Ремонт lxpress.alle.bg

Експресни ремонти с качествено изпълнение на телевизори, перални, съдомиялни, сушилни, абсорбатори, диспозери (мелачки за битови отпадъци), електронни платки на климатици, печки, фурни, микровълнови, прахосмукачки и друга битова техника и електроника по домовете

Ремонт lxpress.alle.bg

Графично оформление на рекламни и технически материали, преводи от/на английски/руски езици, editing/proofing, създаване, оформяне и корекция на съдържание за уеб, текстове, официални писма, поздравления, слогани и др.


Ремонт на електромотор на аспиратор - смяна на температурен предпазителЗа контакт с инж. Станев: тел.  0898 371028Ремонт на перални по домовете в СофияВръзки към други мои блогове и профили

Прочетете още много статии за различни ремонти на перални, печки, фурни, плотове, микровълнови, телевизори, аспиратори, абсорбери, сушилни, съдомиялни, диспозери в София. 

Снимки от мои ремонти  на изгоряла блокировка на пералня, счупена ключалка за люк на пералня и изгоряла помпаПрофесионални ремонти на перални машини по домовете от понеделник до неделя, а  част от отстраняваните повреди могат да бъдат добавени към този списък:

– блокирал люк на перална машина; 
– изгоряла блокировка на люка; 
– повредена дренажна помпа;
– счупена ключалка;
– почистване на четки, смяна с нови при нужда;
– смяна на маншон или ремък;
– запушени филтри/помпи/маркучи; 
– течове; 
– проблеми с центрофуга;
– програматори; 
– поправка на повредени платки.ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ, ОПИТ, КОРЕКТНОСТ. 

ТРЯБВА ВИ МАЙСТОР, ПОЛУЧАВАТЕ ИНЖЕНЕР.

gsm. 0898 371028Професионален сервиз за битова техника, когато качеството на извършваните ремонтните услуги има значение!

  •  Ремонт на перални;
  •  Ремонт на печки, плотове, фурни, микровълнови;
  •  Ремонт на телевизори;
  •  Ремонт на аспиратори, абсорбери, диспозери, съдомиялни, сушилни...
  •  Ремонт на по-дребна битова техника и персонална грижа (прахосмукачки, вентилаторни и конвекторни печки, тостери, сешоари, блендъри, ютии, чопъри..)  

Блог за ремонти, свързани с перални, печки, телевизори, аспиратори, диспозери и друга битова техника. Бъдете информирани за последните новини за сервизната дейност на инж. Станев и актуални промени.

Ремонт lxpress.alle.bg
Уебсайт в alle.bg