Ремонт на перални, телевизори, аспиратори, абсорбатори, диспозери, печки, фурни, плотове, микровълнови по домовете. Ремонтите важат за град София

Ремонт на перални от инж. СтаневРемонт на перални, печки, фурни, микровълнови, плотове, аспиратори, диспозери, телевизори през 2016


Квалифициран ремонт на битова техника по домовете, наличен в събота и неделя.Качество в ремонтите, каквото търсите и заслужавате!Професионален сервиз за битова техника и електроника предлага и извършва следните услуги по предварителен график:


  • Ремонт на перални по домовете
  • Ремонт на перални, съдомиялни, сушилни
  • Ремонт на печки, фурни, плотове, микровълнови, котлони
  • Ремонт на телевизори
  • Ремонт на аспиратори, абсорбери, диспозери


Извършвам качествен сервиз на телевизори (CRT, LCD, LED, TFT), професионален ремонт на перални машини  и предлагам адекватни навременни решения, съобразени с конкретната повреда. Отстранявам сръчно повреди при съдомиялни, сушилни, електронни платки на климатици, абсорбери, аспиратори, диспозери (мелачки за битови отпадъци), готварски и отоплителни печки, стъклокерамични плотове, котлони, фурни, микровълнови, прахосмукачки и друга битова техника и електроника по домовете в София без почивен ден.Ремонт на перални в София


В случаи когато Вашата пералня има повреда или проблем с блокирал люк, изгоряла блокировка на люка, повредена дренажна помпа, счупена ключалка на люк, почистване на четки, смяна на четки, смяна на маншон, смяна на ремък, запушен филтър, запушена помпа, запушени маркучи, когато пералнята тече, ако пералнята не центрофугира, когато пералнята не тръгва, при наличие на проблем с програматор или пусков клавиш, ремонт на повредени платки и се нуждаете от професионален и качествен ремонт, без да се налага тромава процедура по демонтаж, транспорт до сервиз и обратно до дома, последващ монтаж на пералната машина, то сте попаднали на подходящото място.


Ремонт lxpress и инж. Станев – избирате едновременно качествено извършени ремонти на битова техника по домовете  и коректен майстор  с утвърдено име и обширен професионален опит, доказан многократно през изминалите десетилетия, надживял не едно трудово предизвикателство.


Сервизните услуги се предлагат без почивен ден в рамките на стандартния работен ден. Офертата за ремонт важи за град София, валидна е и през почивните дни. 


Кратка визитка на инж. Станев

Електроинженер (ТУ-Варна, специалност ЕСЕО-ВТ) с над тридесетгодишен професионален опит в областта на електрониката и битовата техника и свързаните с тях ремонти извършва професионален ремонт на перални машини, печки, телевизори, аспиратори, диспозери, съдомиялни, микровълнови и друга черна и бяла техника по домовете, без почивен ден в удобно за Вас време.

Когато името работи за теб!


Инж. Станев - ремонт на перални, печки, телевизори в удобно за Вас време


Отстранява майсторски повреди при съдомиялни, сушилни, абсорбери, аспиратори, диспозери (мелачки за битови отпадъци), готварски и отоплителни печки, стъклокерамични плотове, котлони, фурни, микровълнови, прахосмукачки и друга битова техника и електроника в София без почивен ден.

Майсторът, който може, знае как и няма да Ви подведе!


Смяна на изгорял нагревател за фурна, износена помпа, ремонт на счупена ключалка за люк на пералня
Ремонт на битова техника по домовете LXPRESS

Точен, акуратен, квалифициран и опитен техник

Професионализъм, опит, коректност.

Търсите майстор, получавате инженер. 
Ремонт на електромотор на аспиратор - смяна на температурен предпазител

Как да избегнем повреди и ремонт при пералните и другите електроуреди


Като майстор, който се занимава с ремонт на перални от значителен период от време, бих препоръчал да се придържате към няколко простички правила при използване на пералните, за да избегнете по-сериозни повреди:


  •  Не претоварвайте пералнята при употреба;
  •  Обръщайте внимание на нехарактерни шумове, които пералните издават;
  • Проверявайте внимателно джобовете на дрехите за дребни монети и предмети (особено детските джобчета са източник на многобройни изненади) преди да пуснете пералнята;
  • Избягвайте самонамеса или неквалифицирани опити за ремонт на перални – едно, че може да се окаже опасно, а друго – често се случват по-мащабни повреди, предизвикани от пишман майстори или технически некомпетентни лица. (Подобни случаи от практиката ми съм описал в блоговете си и при наличие на свободно време и интерес по темата може да прегледате). 


Какво да правим, за да избегнем по-големи повреди при битовите уреди?

По възможност не отлагайте ремонта на пералнята, телевизора или печката за последния възможен момент. В много случаи от практиката ми се случва да се окаже, че дълго време преди това пералнята е тракала, скърцала или издавала нехарактерни пронизителни звуци - в последствие пада барабана, има лагери за смяна, изгаря мотор и т.н. Обръщайте внимание на странни и нехарактерни шумове, изменен работен режим или други необичайни действия на пералните машини или другата битова техника. Колкото и банално да ни се струва - използвайте техниката само по предназначение и спазвайте инструкциите за употреба. Това може да предотврати по-сериозни повреди и по-големи харчове за ремонт или закупуване на нова техника. 


Сервиз за битова техника - квалифициран ремонт на перални, печки, аспиратори, диспозери, ...

Сервиз за битова техника - квалифициран ремонт на перални, печки, аспиратори, диспозери, микровълнови, фурни, котлони, стъклокерамични плотове, абсорбери, телевизори, съдомиялни, сушилни и друга битова техника.

Опитен техник, който ще извърши професионален ремонт на повредени електроуреди за дома и персонална грижа, не само в делнични, но също в празнични и почивни дни. 

Специализиран ремонт на битова техника идва на място във Вашия дом по предварителна заявка за посещение, диагностика и сервиз през цялата седмица.

Спестете неудобството от демонтаж и транспорт на масивната неизправна пералня, печка или фурна до квартален сервиз и после отново трудоемката процедура в обратен ред. 

Сервиз за битова техника - квалифициран ремонт на перални, печки, аспиратори, диспозери, микровълнови, фурни, котлони, стъклокерамични плотове, абсорбери, телевизори и друга битова техника.

Техник, който ще извърши ремонт на повредени електроуреди за дома и персонална грижа, не само в делнични, но също в празнични и почивни дни. 


Държите на професионализма, добрата практика, качеството, опита, прецизността към всеки детайл, умелите навременни решения, а коректността не е просто дума, изпразнена от съдържание, преписана безогледно и нагло от сайт или обява на колега майстор, тогава не се колебайте да позвъните на точния човек!

Изберете Ремонт lxpress за професионален ремонт на Вашите перални машини, телевизори, печки - синоним на качествено извършен  ремонт.Изкуството да бъдеш професионалист!


За добрия майстор почивен ден няма!Сервиз за битова техника: ремонт на перални, микровълнови, телевизори, печки, фурниИзвършва ...

Сервиз за битова техника: ремонт на перални, микровълнови, телевизори, печки, фурни

Извършва професионален сервиз без почивен ден

Ремонтите на повредена битова техника се осъществяват при наличие на необходимите резервни части в търговската мрежа, както  и при ценова обоснованост  от сервизната намеса на техник. При по-стари модели перални или печки, внесени секънд хенд в България, е възможно да липсват нужните части за извършване на поправката. Ако повредата позволява, майсторът може да приспособи и адаптира подобен елемент или част за целите на ремонта.  При амортизирани перални, фурни или печки скъпите ремонти не винаги са финансово оправдани. Все пак крайното решението принадлежи изцяло  на Вас. 


Професионален ремонт на битови електроуреди и електроника по домовете в София


Ремонт на печки, фурни, микровълнови, плотове в София - надникнете тук, за да прочетете повече за тези ремонти, извършвани от  сервизния техник. Ремонт lxpress.alle.bg

Квалифицирана диагностика, майсторски монтаж и професионален сервиз на битови електроуреди (перални, съдомиялни, сушилни, печки, микровълнови, фурни, телевизори, диспозери, абсорбери, аспиратори) без почивен ден


Специализиран ремонт на перални машини, печки, телевизори, аспиратори, абсорбери, диспозери и друга битова техника и електроникаРемонти на перални:

Ремонти на изгоряла блокировка на люка, блокирал люк, развалена ключалка, повредена дренажна помпа, смяна на маншон или ремък, запушени филтри, помпи, маркучи, течове, почистване на четки, смяна с нови при нужда, проблеми с центрофуга, програматор, поправка на повредени платки, подмяна на нагорели клеми и други сервизни услуги, свързани с този масово използван битов електроуред.

Разумен и интелигентен избор, обоснован на база богат практически стаж, подходящо образование, техническа сръчност, реалистична преценка на сервизния проблем, адекватни и навременни действия за елиминиране на повредата, коректност и надеждност. 

Ремонт lxpress.alle.bg

Експресни ремонти с качествено изпълнение на телевизори, перални, съдомиялни, сушилни, абсорбатори, диспозери (мелачки за битови отпадъци), електронни платки на климатици, печки, фурни, микровълнови, прахосмукачки и друга битова техника и електроника по домовете

Ремонт lxpress.alle.bg

Графично оформление на рекламни и технически материали, преводи от/на английски/руски езици, editing/proofing, създаване, оформяне и корекция на съдържание за уеб, текстове, официални писма, поздравления, слогани и др.

За контакт с инж. Станев: тел.  0898 371028


Ремонт на перални по домовете в София

Контакт с инж. СтаневВръзки към други мои блогове и профили

Прочетете още много статии за различни ремонти на перални, печки, фурни, плотове, микровълнови, телевизори, аспиратори, абсорбери, сушилни, съдомиялни, диспозери в София. 

Ремонти на перални от инж. Станев - възползвайте се от квалифицираните сервизни услуги, предлагани и извършвани на място. Професионални ремонти на перални машини по домовете от понеделник до неделя, а  част от отстраняваните повреди могат да бъдат добавени към този списък:

– блокирал люк на перална машина; 
– изгоряла блокировка на люка; 
– повредена дренажна помпа;
– счупена ключалка;
– почистване на четки, смяна с нови при нужда;
– смяна на маншон или ремък;
– запушени филтри/помпи/маркучи; 
– течове; 
– проблеми с центрофуга;
– програматори
 подмяна на нагорели клеми;
– поправка на повредени платки.Смяна на изгорели блокировки, износени помпи, счупени ключалки за люк на перални
Смяна на изгорели блокировки, износени помпи, счупени ключалки за люк на пералниВъзстановяване на писти на платка

Ремонт на битова техника на място по домовете в София и през 2016 година


Блог за ремонти, свързани с перални, печки, телевизори, аспиратори, диспозери и друга битова техника. Бъдете информирани за последните новини за сервизната дейност на инж. Станев и актуални промени.

В блога съм публикувал значителен като обем статии, в които съм разказвал за  ремонти на перални, печки, телевизори, микровълнови и друга неизправна техника за дома.  Коментирал съм  как съм отстранявал проблемите и дефектите, които съм изброил по-горе, за да заработи отново повредената техника. Към материалите са приложени множество авторски снимки, за да не звуча голословно, а да илюстрирам част от ремонтите, извършени майсторски от мен. Когато е било възможно и обстоятелствата са позволявали съм заснемал и видео.

Ремонт lxpress.alle.bg
Уебсайт в alle.bg