Ремонт на перални, телевизори, аспиратори, абсорбатори, диспозери, печки, фурни, плотове, микровълнови по домовете. Майстор за ремонт на електроуреди.

Весела Коледа от Ремонт lxpress!

25 Декември 2013г.
Честито Рождество Христово!

Весела Коледа от Ремонт lxpress!


===


Изкуството да бъдеш професионалист!

За добрия майстор почивен ден няма!

Не забравяйте: когато се нуждаете от коректен майстор техник с дългогодишен опит за извършване на професионален ремонт на перална машина или друга битова техника (телевизор, печка, фурна, микровълнова, диспозер, сушилня, съдомиялна, абсорбер), изберете този телефонен номер: 0898 371028. На него може да запазите и поръчате ден и час за посещение и сервиз на различни електроуреди за дома. Възможен е ремонт и на по-дребни електроуреди (ютии, сешоари, вентилаторни печки, DVD и т.н.), които се доставят на майстора за поправка на място.

Ж. к. Борово и близките квартали – Бели брези, Стрелбище, Красно село, Хиподрума, Лагера, Мотописта, Манастирски ливади, Гоце Делчев, Бъкстон, Павлово, Бояна, Овча Купел, Лозенец, централна част на София и др. се ползват с предимство при посещението.
За контакти: Тел. 0898 371028

Качествен сервиз на телевизори, перални машини, съдомиялни, сушилни, електронни платки на климатици, абсорбери, диспозери (мелачки за битови отпадъци), готварски и отоплителни печки, фурни, микровълнови, бойлери, прахосмукачки и друга битова техника и електроника по домовете без почивен ден.


Сподели

Коментари

Гост 25 Декември 2013г.
Весела Коледа, майсторе! dandelion 77
Гост 25 Декември 2013г.
Stan Goev

Весели празници и на вас, майсторе! ;-)
Гост 26 Декември 2013г.
Светли празници, майсторе! Ще ви потърся за събота, ремонт на фурна. Марги Белева (Стрелбище)
Гост 26 Декември 2013г.
Весели празници, майсторе! сем Динкови
Гост 27 Декември 2013г.
Нали ще работите на 27 декември? Благодаря

Ангелов
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg