Ремонт на перални, телевизори, аспиратори, абсорбатори, диспозери, печки, фурни, плотове, микровълнови по домовете. Майстор за ремонт на електроуреди.

Вода върху екрана на lcd телевизор. Майсторе, възможен ли е ремонт?

2 Април 2014г.

Получавам запитвания в сайта или по телефона за различни повреди на електроуреди - перални, печки, телевизори, сушилни, мелници за битови отпадъци. Когато се касае за по-масова беля при техниката, мога да дам насоки. Случва се да ми задават въпроси, на които и най-видният ясновидец не би могъл да отговори. Пресен пример - в неделя привечер позвъни разтревожен човек който обясни, че от любопитство разчовъркал прахосмукачката и не можел да я сглоби. Информира ме, че имало жички, кабелчета и клеми и да съм помогнел със съвет. Не знаех марката на прахосмукачката, а без да съм я видял дори, как да дам указания за асемблирането й, почудих се аз.

Друг път ме потърсиха с питане за попаднала вода върху екрана на lcd телевизор. Човекът се притесняваше дали ще се наложи да изхвърли телевизора и да закупи нов. Отговорът ми беше, че всичко зависи отколичеството на попадналата вода върху екрана и дали е влезнала в обшивката на матрицата и оттам в контактните шини. При последното действие матрицата изгаря, за съжаление на небрежния собственик. Като техническо лице и майстор, който ремонтира телевизори, освен перални и печки по домовете, го посъветвах незабавно да изключи електроуреда от щепсела. След това да изчака 24 часа, (като през това време стиска палци! ;Р ), за да се изпари водата и телевизорът се включва едва тогава. Ако тръгне - всичко е ок, но откаже ли - потърсете майстор, който да направи диагностика и евентуален ремонт, защото може да се отнася за отстранима повреда, например изгорял предпазител.

В конкретния случай собственикът на намокрения lcd телевизор имаше дяволски късмет и щетите бяха поправени.

===
Изкуството да бъдеш професионалист!За добрия майстор почивен ден няма.Ремонт lxpress и инж. Станев – качествен ремонт и коректен майстор!Не забравяйте: когато се нуждаете от коректен майстор техник с инженерно образование, стаж и дългогодишен опит в областта на електрониката и електротехниката за извършване на професионален ремонт на перална машина или друга битова техника (телевизор, печка, фурна, микровълнова, диспозер, сушилня, съдомиялна, абсорбер), изберете този телефонен номер: 0898 371028. На него може да запазите и поръчате удобен за вас ден и час за посещение и сервиз на различни електроуреди за дома. Възможен е ремонт и на по-дребни електроуреди (ютии, сешоари, вентилаторни печки, DVD и т.н.), които могат да бъдат доставени на майстора за поправка на място по предварителна уговорка.

 

Ж. к. Борово и близките квартали – Бели брези, Стрелбище, Красно село, Хиподрума, Лагера, Мотописта, Манастирски ливади, Гоце Делчев, Бъкстон, Павлово, Бояна, Овча Купел, Лозенец, централна част на София и други столични райони се ползват с предимство при посещението.Инж. Галин Станев

За контакти: Тел. 0898 371028

 

Качествен сервиз на телевизори, перални машини (блокирал люк/развалена ключалка, смяна на маншон или ремък, запушени филтри/помпи), съдомиялни, сушилни, електронни платки на климатици, абсорбери, диспозери (мелачки за битови отпадъци), готварски и отоплителни печки, стъклокерамични плотове, фурни, микровълнови, бойлери, прахосмукачки и друга битова техника и електроника по домовете в София без почивен ден.

Сподели

Коментари

Гост 4 Април 2014г.
Майсторе, ще можеш ли да погледнеш и моя телевизор днес или утре? Чудя се дали си струва ремонта или да купуваме нов? Петко
Гост 10 Април 2014г.
Майсторе, мерси за поправения телевизор! Майстор си! Ще давам номера ти на приятели, да знаеш! Петко Христов
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg