Ремонт на перални, телевизори, аспиратори, абсорбатори, диспозери, печки, фурни, плотове, микровълнови по домовете. Майстор за ремонт на електроуреди.

Възстановяване на платка за управление на аспиратор

8 Април 2014г.
Днес няма да разказвам за ремонт на перални или телевизори, а ще се спра на поправка на друг битов електроуред - аспиратор

Наскоро се наложи да възстановя платка за управление на аспиратор. Процедурата е елементарна, не изисква много усилия и се извършва за кратко време, когато ръката е тренирана. В този случай не поставих шина, а изолиран проводник, за по-голяма сигурност, тъй като по шините тече ток 220 V, а не ниско напрежение. За целта са необходими качествен поялник и точна ръка на майстор. 

Може да разгледате снимките от възстановяването на платката тук

На всички желая ползотворен вторник, аз продължавам със задачите за деня - ремонт на телевизор, пералня и печка (смяна на плочи). 

==

Изкуството да бъдеш професионалист!


За добрия майстор почивен ден няма.

Заповядайте в нашите блогове за повече информация, ремонти и статии. 

Ремонт lxpress и инж. Станев – качествен ремонт и коректен майстор!

При необходимост от коректен майстор техник с инженерно образование, стаж и дългогодишен опит в областта на електрониката и електротехниката за извършване на професионален ремонт на перална машина или друга битова техника (телевизор, печка, фурна, микровълнова, диспозер, сушилня, съдомиялна, абсорбер), обадете се на този телефонен номер: 0898 371028

На посочения телефонен номер може да запазите и поръчате удобен за вас ден и час за посещение за диагностика и сервиз на различни електроуреди за дома, съобразени с графика на инж. Станев. Възможен е ремонт и на по-дребни електроуреди (ютии, сешоари, вентилаторни печки, DVD и т.н.), които могат да бъдат доставени на майстора за поправка на място по предварителна уговорка.

Ж. к. Борово и близките квартали – Бели брези, Стрелбище, Красно село, Хиподрума, Лагера, Мотописта, Манастирски ливади, Гоце Делчев, Бъкстон, Павлово, Бояна, Овча Купел, Лозенец, централна част на София и други столични райони се ползват с предимство при посещението.


Инж. Галин Станев

За контакти: Тел. 0898 371028

Качествен сервиз на телевизори, перални машини (блокирал люк/развалена ключалка, смяна на маншон или ремък, запушени филтри/помпи), съдомиялни, сушилни, електронни платки на климатици, абсорбери, диспозери (мелачки за битови отпадъци), готварски и отоплителни печки, стъклокерамични плотове, фурни, микровълнови, бойлери, прахосмукачки и друга битова техника и електроника по домовете в София без почивен ден.

Сподели

Коментари

Гост 10 Април 2014г.
К. Емилиянова


Благодаря за ремонтираната пералня и професионалното отношение.
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg