Ремонт на перални, телевизори, аспиратори, абсорбатори, диспозери, печки, фурни, плотове, микровълнови по домовете. Майстор за ремонт на електроуреди.

Да оцелеем в жегата с усмивка, шапка и бутилка минерална вода

30 Юли 2013г.
Незапомнени жеги ни морят в последните дни. Вчера следобед имах поръчка за ремонт на фурна точно в средата на палещия следобед. Беше много наблизо, затова и приех поръчката за поправка.  Плувнал в собствен сос, успях да отстраня повредата. Днес също имам поръчки за сервиз, които съм приел от по-ранен ден за сервиз на пералня и по-късно за ремонт на LCD телевизор. Не съм единствен, който трябва да ходи под лъчите на нажеженото слънце, да пътува в душния градски транспорт… Не е леко. Задължително въоръжение днес – голяма бутилка минерална вода и шапка – моят начин за майсторско оцеляване в рекордните жеги.


А някои полагат специални грижи за техниката в горещините. Усмивка и после се гмурваме в морето от врящ въздух, след което адът ще ни се стори прохладен.

Вижте тук как.


Инж. Галин Станев

За контакти:

Тел. 0898 371028

Сервиз на телевизори, перални, съдомиялни, сушилни, климатици, печки, фурни,  микровълнови, бойлери и др. битова техника по домовете без почивен ден.Сподели

Коментари

Гост 30 Юли 2013г.
По-добър начин за справяне с жегите – може без шапка, но с повече бира. ;-) Уви, на работното място няма как.

Леки ремонти, майсторе! :-)

Стан
Ремонти ел. уреди 30 Юли 2013г.
Одобрявам (след работно време) ;)
Гост 31 Юли 2013г.
Бирата харесвам и аз! Поздрави! :)

dandelion77
Гост 1 Август 2013г.
Благосаря за ремонтираната пералня. :)

Стойчева
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg