Ремонт на перални, телевизори, аспиратори, абсорбатори, диспозери, печки, фурни, плотове, микровълнови по домовете. Майстор за ремонт на електроуреди.

Защо пералнята не изхвърля водата и може ли да се ремонтира това?

16 Февруари 2018г.
Защо пералнята не изхвърля водата и може ли да се ремонтира това?

Обади ми се домакиня, която се тревожеше, че пералнята й не центрофугирала и водата не можела да бъде изхвърлена.  Изпраните дрехи останали вътре в пералнята. После попита дали подобни повреди при пералните могат да се ремонтират и на какво се дължи тази неизправност.

Възможните причини за подобна повреда могат да бъдат намерени сред запушен маркуч за изходящата вода, запушен филтър, дефектирала помпа, повредена електроника или програматор. Ако устройството на пералнята не Ви е съвсем непознато, можете да проверите филтъра на пералнята. Окаже ли се, че  не е запушен или пък предпочитате да не бърникате из уредите, тогава потърсете опитен  майстор, за да бъде отстранен проблемът, причинил отказа на пералнята да центрофугира.

Включих адреса на собственичката на пералнята, която не изхвърляше водата в работния график за деня. На място се оказа, че помпата бе повредена. След закупуването на нова помпа и монтирането й в пералнята уредът тръгна съвсем нормално.

Запазете подходящо време за ремонт на перални от понеделник до неделя. Пералнята ще бъде ремонтирана в дома Ви от опитен майстор с богата сервизна практика. 

Ремонт на перални в София от инж. Станев - изберете качество и коректност в едно. 

Когато името работи за теб!

Сподели

Коментари

В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg