Ремонт на перални, телевизори, аспиратори, абсорбатори, диспозери, печки, фурни, плотове, микровълнови по домовете. Майстор за ремонт на електроуреди.

Знаете ли, че... (Някои причини за неприятната миризма на пералните)

14 Май 2013г.

Знаете ли, че според някои производители на перални машини причините за лошата миризма, идващата от пералните, могат да бъдат употребата на неподходящ препарат за пране или използването на твърде голямо количество от него. Смятат, че препарат, който прекалено се пени не е за предпочитане, ако има проблем с миризмата след употреба на пералната машина. При употребата на прекалено пенещ се детергент се образуват повече мехурчета, остава по-голямо количество утайка по различни местенца и процепи по пералнята (не много лесни за ежедневно почистване), а там лесно вирее мухъл или микроорганизми, които се размножават. Това важи и за употребата на омекотители, белина и др. Ако производителят на вашата пералня препоръчва употребата на определен препарат за пране, не е лошо да го послушате.

Ако имате проблем с функционирането на пералня (програматор, люк, ключалка, центрофуга, електроника и др. ) и се нуждаете от майстор, който да я ремонтира, то сте попаднали на правилното място.


Инж. Галин Станев

За контакти:

Тел. 0898 371028

Сервиз на телевизори, перални, съдомиялни, сушилни, климатици, печки, фурни,  микровълнови, бойлери и др. битова техника по домовете без почивен ден.

Сподели

Коментари

Гост 14 Май 2013г.
Наистина чудно! Диана
Гост 14 Май 2013г.
dandelion77 Поздрави и от мен!
Гост 14 Май 2013г.
Много полезен си, майсторе, както винаги впрочем.

...

А. Христова
Ремонти ел. уреди 14 Май 2013г.
Благодаря на всички за отзивите. Очаквайте продължение по темата. Скоро. :) Лека вечер!
Гост 15 Май 2013г.
Хубав ден, майсторе! Не бях се сетила за тази възможност. Наташа :)
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg