Ремонт на перални, телевизори, аспиратори, абсорбатори, диспозери, печки, фурни, плотове, микровълнови по домовете. Майстор за ремонт на електроуреди.

Избор на нов телевизор – мнение на майстора на ремонтите

21 Октомври 2013г.

Получих запитване в сайта за мнение за избор при закупуване на нов телевизор. Бяха посочени два модела, от които не бих препоръчал нито един.

Ако се интересувате защо не, може да дочетете до края днешната публикация на майстора на ремонтите на телевизори и перални в ролята на технически консултант.

Първо, кандидат купувачът беше избрал два модела телевизори с марката  LG, които се различаваха в размера –  бяха посочени 29 и 32 инча. Не смятам, че тази марка телевизори предлага  най-добрия избор като съотношение цена - качество.

Второ, изборът бе попаднал на смарт телевизори, което не си оправдава парите в конкретния случай – да се плащат 150 лв в повече, в сравнение с обикновен телевизор, за да имаш браузър, който позволява да се използват две-три приложения, които са директни (като Скайп, например). Допълнително трябва да се включат уеб камера и микрофон за целта. Да не говорим, че картината е отвратителна – снимана е обикновено с ниска резолюция на камерата. Технически и финансово погледнато - няма смисъл от такъв тип смарт телевизор, който е снабден единствено  с браузър.

Съществуват модели на Sony и Panasonic, които са с интерактивно управление – с жестово, с гласово управление.

За същите пари може да се закупи по-голям и по-качествен телевизор – Sony и Samsung са с текущи промоции и на много изгодни цени. Това показва бърза проверка в магазинната мрежа на големите търговски вериги за техника

 

Изкуството да бъдеш професионалист!

 

За добрия майстор почивен ден няма!

 

Важно: Не работя с посредници, а единственият телефон, на който приемам поръчки за ремонт и мога да бъда намерен, е 0898 371028, може да оставите и  съобщение/коментар тук.

 


Инж. Галин Станев

 

За контакти: Тел. 0898 371028

 

Сервиз на телевизори, перални, съдомиялни, сушилни, климатици, абсорбери, диспозери, печки, фурни, микровълнови, бойлери и др. битова техника по домовете без почивен ден.Сподели

Коментари

Гост 22 Октомври 2013г.
Съгласен съм с теб, майсторе, че трябва да се реши предварително за какво ще се използва телевизора - няма смисъл да се плаща за екстри, които не се използват!

Лека вечер от нас! ;-) Стан+Дани
Гост 22 Октомври 2013г.
Денков:

Цената в повечето случаи е решаваща за избора на нов телевизор за съжаление. Но добре си написал мнението си, майсторе. Поздрав.
Гост 23 Октомври 2013г.
Полезна информация, майсторе, макар да попаднах тук за ремонт на пералнята. ;)

Много ви е интересен блогът! Ще се обадя за час за посещение да прегледата пералнята. Андон
Гост 23 Октомври 2013г.
Благодаря за коректността и ремонта, майсторе!


Михайлов
Гост 23 Октомври 2013г.
Здравейте,

Люкът на пералната машина блокира и не мога да отворя, а вътре е прането. Възможно ли е да се разберем за посещение, за да отстраните повредата и извършите необходимия ремонт? Ще се обадя след 15 часа за уточняване на адреса ми.

Благодаря предварително.

Ваня Младенова
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg