Ремонт на перални, телевизори, аспиратори, абсорбатори, диспозери, печки, фурни, плотове, микровълнови по домовете. Майстор за ремонт на електроуреди.

Инверторните мотори се прилагат при различни битови електроуреди (климатици, перални машини)

9 Декември 2013г.

Инверторните мотори се използват при съвременните климатици, напоследък се появиха и перални с инверторни мотори. С по-прости думи казано, инверторния мотор е трифазен променливотоков мотор, който работи на завишена честота. Идеята на инверторния мотор е да се намалят габаритите на електромотора, а също така и разхода на електроенергия.

Поради това, че са трифазни и високочестотни, инверторните мотори са в пъти по-малки от стандартните монофазни променливотокови мотори.

Друг важен момент е, че консумират отново в пъти по-малко електроенергия при една и съща мощност.

Внедряването им в различните машини стана възможно благодарение на разработените интегрални DC/AC високочестотни преобразуватели.

Приложението на инверторните мотори в различните битови електроуреди (перални, климатици) доведе до енергоспестяващите класове от типа АА, А+++. Основната идея на инверторните мотори е икономия на електроенергия и материали за производството на различните по тип машини.

=

Изкуството да бъдеш професионалист!

За добрия майстор почивен ден няма!

 

Технологично време за реакция – от 2 до 4 часа според графикът с ремонти на майстора и отдалечеността на квартала.

 

Не забравяйте: когато се нуждаете от коректен майстор техник с дългогодишен опит за извършване на професионален ремонт на перална машина или друга битова техника (телевизор, печка, фурна, микровълнова, диспозер, сушилня, съдомиялна, абсорбер), изберете този телефонен номер: 0898 371028. На него може да запазите и поръчате ден и час за посещение и сервиз на различни електроуреди за дома. Възможен е ремонт и на по-дребни електроуреди (ютии, сешоари, вентилаторни печки, DVD и т.н.), които се доставят на майстора за поправка на място.

 

Ж. к. Борово и близките квартали – Бели брези, Стрелбище, Красно село, Хиподрума, Лагера, Мотописта, Манастирски ливади, Гоце Делчев, Бъкстон, Павлово, Бояна, Овча Купел, Лозенец, централна част на София и др. се ползват с предимство при посещението.

 

Инж. Галин Станев

За контакти: Тел. 0898 371028

Качествен сервиз на телевизори, перални машини, съдомиялни, сушилни, електронни платки на климатици, абсорбери, диспозери (мелачки за битови отпадъци), готварски и отоплителни печки, фурни, микровълнови, бойлери, прахосмукачки и друга битова техника и електроника по домовете без почивен ден.Сподели

Коментари

В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg