Ремонт на перални, телевизори, аспиратори, абсорбатори, диспозери, печки, фурни, плотове, микровълнови по домовете. Майстор за ремонт на електроуреди.

Инж. Станев, тел. 0898 371028 - професионален ремонт на битова техника по домовете, София

23 Януари 2014г.

Знаете ли, че телевизор, оставен в режим на standby, ще изхарчи от 10 до 23% повече електроенергия? Ако сте решили да ограничите потреблението на ток и да икономисате от сметката, то най-разумно би било да изключвате телевизора и другите битови електроуреди, които не използвате в момента, директно от щепсела.


А майстор за ремонт на повреден телевизор, перална машина, сушилна, съдомиялна, печка, микровълнова, фурна и всякаква битова техника по домовете за град София, ще намерите на тел. 0898 371028.


Търсете инж. Станев.

==

Изкуството да бъдеш професионалист!

 

За добрия майстор почивен ден няма!

 

Не забравяйте: когато се нуждаете от коректен майстор техник с инженерно образование, стаж и дългогодишен опит в областта на електрониката и електротехниката за извършване на професионален ремонт на перална машина или друга битова техника (телевизор, печка, фурна, микровълнова, диспозер, сушилня, съдомиялна, абсорбер), изберете този телефонен номер: 0898 371028. На него може да запазите и поръчате удобен за вас ден и час за посещение и сервиз на различни електроуреди за дома. Възможен е ремонт и на по-дребни електроуреди (ютии, сешоари, вентилаторни печки, DVD и т.н.), които могат да бъдат доставени на майстора за поправка на място по предварителна уговорка.

 

Ж. к. Борово и близките квартали – Бели брези, Стрелбище, Красно село, Хиподрума, Лагера, Мотописта, Манастирски ливади, Гоце Делчев, Бъкстон, Павлово, Бояна, Овча Купел, Лозенец, централна част на София и други столични райони се ползват с предимство при посещението.

 

Инж. Галин Станев

 

За контакти: Тел. 0898 371028

 

Качествен сервиз на телевизори, перални машини, съдомиялни, сушилни, електронни платки на климатици, абсорбери, диспозери (мелачки за битови отпадъци), готварски и отоплителни печки, фурни, микровълнови, бойлери, прахосмукачки и друга битова техника и електроника по домовете в София без почивен ден.

Сподели

Коментари

Гост 24 Януари 2014г.
Яна

Успешен петък, майсторе! Отбих се тук за малко. ;)
Гост 25 Януари 2014г.
Благодаря за коректността, майсторе! Ремонтирахте ми пералнята и препоръчвам услугите Ви! Ани
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg