Ремонт на перални, телевизори, аспиратори, абсорбатори, диспозери, печки, фурни, плотове, микровълнови по домовете. Майстор за ремонт на електроуреди.

Как да удължим живота на LED телевизорите и да избегнем ремонта и срещи с майстори?

9 Юли 2013г.

На ваше запитване относно удължаване живота на LED телевизорите, като майстор на ремонтите на телевизори отговарям, че най-лесното за изпълнение нещо е следното: да внимавате с температурните градуси, на които излагате битовата техника.

Навярно повечето от вас са чували, че прекалената топлина може да се окаже истински убиец на електрониката. Теоретично,  прогнозите за  продължителността на живота на LED телевизорите включват по подразбиране поставянето им на добре проветриви места, защитетени от директни топлинни източници като слънце, отоплителни системи, лампи или други големи електронни прибори (топлинни излъчватели). Ако искате да направите нещо, за да удължите живота, респективно употребата на своите LED телевизори, избягвайте тези топлинни капани и поддържайте стайната температура между 18-24 градуса.

В крайна сметка, всичко зависи от марката на телевизора, правилната експлоатация, колко време се използва на ден, както и някои други фактори – например, дали масово произведената техника няма да се окаже със скрити дефекти.


 

Инж. Галин Станев

За контакти:

Тел. 0898 371028

Сервиз на телевизори, перални, съдомиялни, сушилни, климатици, печки, фурни,  микровълнови, бойлери и др. битова техника по домовете без почивен ден.Сподели

Коментари

Гост 9 Юли 2013г.
Харесвам обновленията в сайта, майсторе! Полезна информация си пуснал отново днес. Ангел
Гост 10 Юли 2013г.
Винаги научавам по нещо от теб, майсторе! Леки ремонти и усмихнат ден! ;)

dandelion77

-
Гост 11 Юли 2013г.
Ще останете без работа след толкова много свети, майсторе! ;)
Но аз все пак ще създам малко - пералня. Ще се обадя по-късно.

Станимирова
Гост 12 Юли 2013г.
Успешен петък, майсторе! Благодаря за информацията от статията! ;) Наташа
Гост 12 Юли 2013г.
Поздрави, майсторе и от мен! Цяла седмица много ангажиран, но те посещавах тук. Добри идейки и предложения даваш! Стан ;-)
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg