Ремонт на перални, телевизори, аспиратори, абсорбатори, диспозери, печки, фурни, плотове, микровълнови по домовете. Майстор за ремонт на електроуреди.

Как (не) се възстановяват писти на платка на аспиратор

30 Юни 2018г.
Симпатична дама донесе платка на аспиратор за ремонт, след като бяхме говорили по телефона. Разказа, че мъжът й правил опити да поправи платката и възстанови пистите, които бяха изгорели, като гледал снимки в мой блог. Личаха тромави опти да се ремонтират щетите, но за съжаление на начинаещия майстор - бяха само опити. Жената още каза, че човекът се срамувал от неуспеха на начинанието и пратил нея да ми донесе платката на аспиратора за истински ремонт. Макар да не изглежда сложно занимание, възстановяването на писти има своите тънкости. Докато госпожата отиде в близкия хипермаркет на пазар, аз успях да ремонтирам платката. Пистите бяха възстановени за кратко време, защото почти ежедневно се справям с подобни неизправности. Опит, натрупан в продължение на години, не може да се сравнява с усилията на техник аматьор, което си е съвсем обяснимо. Преди известно време отново имах случай на ремонт от собственика, който така добре беше "възстановил" пистите на платката, че електромоторът на аспиратора беше гръмнал.  Изводи може всеки сам да направи.


Професионален ремонт на аспиратори в София и в почивните дни на тел. 0898 371028. Приемам поръчки за ремонт на друга техника за дома. 


Сподели

Коментари

В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg