Ремонт на перални, телевизори, аспиратори, абсорбатори, диспозери, печки, фурни, плотове, микровълнови по домовете. Майстор за ремонт на електроуреди.

"Как се поставя маншон на перална машина?".

11 Май 2014г.

Почти всеки ден намирам в сайта или блоговете, че е търсено следното разрешение на възникнал проблем с перална машина: "Как се поставя маншон на пералня?". Няма да отговарям еднозначно на това запитване, само ще разкажа за неотдавнашен ремонт на перална, който бе провокиран именно от маншона.

Предисторията - набръчкал се маншонът на пералнята. Собственикът опитал да го оправя сам, защото му се сторило елементарна процедура, с която би могъл да се справи. В резултат - една пружина изскочила. Потърсил майстор за ремонт, попаднал на мои обяви.  Молбата беше за поправяне на стореното.

Отидох на място и заварих следната картинка - изваден маншон, но пералнята се оказа от старите перални машини - Lavamat, на които противотежестта е изцяло отпред, около отвора на барабана. Налагаше се пералнята да бъде разглобена,  за да се постави на мястото маншона. Освен капака, който се изважда, трябваше да се демонтира и противотежестта. Дълъг и трудоемък процес, завършил щастливо за собственика и с болки в гърба за майстора.

Изводите може всеки да направи за себе си - необходимо ли е да се захващате с труд, от който не разбирате и сервиз, който би довел до по-големи поражения. Важното пък е, че повечето истории свършват щастливо, когато главният герой е кадърен майстор.

====

 

Изкуството да бъдеш професионалист!

Когато другите почиват, аз ремонтирам. И то качествено!

За добрия майстор почивен ден няма.

 

Заповядайте в нашите блогове и сайт за повече информация, ремонти и статии.

 

http://lxpress.blogspot.com/

http://lxpress2.wordpress.com/

 

Ремонт lxpress и инж. Станев – качествен ремонт и коректен майстор!При необходимост от коректен майстор техник с инженерно образование, стаж и дългогодишен опит в областта на електрониката и електротехниката за извършване на професионален ремонт на перална машина или друга битова техника (телевизор, печка, фурна, микровълнова, диспозер, сушилня, съдомиялна, абсорбер), обадете се на този телефонен номер: 0898 371028.

 

На посочения телефонен номер може да запазите и поръчате удобен за вас ден и час за посещение за професионални диагностика и сервиз на различни електроуреди за дома, съобразени със сервизния график на инж. Станев. Възможен е ремонт и на по-дребни електроуреди (ютии, сешоари, вентилаторни печки, DVD и т.н.), които могат да бъдат доставени на майстора за поправка на място по предварителна уговорка.

 

Ж. к. Борово и близките квартали – Бели брези, Стрелбище, Красно село, Хиподрума, Лагера, Мотописта, Манастирски ливади, Гоце Делчев, Бъкстон, Павлово, Бояна, Овча Купел, Лозенец, централна част на София и други столични райони се ползват с предимство при посещението – възможни часове за ремонт извън работните.

 

Инж. Галин Станев

За контакти: Тел. 0898 371028

Качествен сервиз на телевизори, перални машини (блокирал люк/развалена ключалка, смяна на маншон или ремък, запушени филтри/помпи), съдомиялни, сушилни, електронни платки на климатици, абсорбери, диспозери (мелачки за битови отпадъци), готварски и отоплителни печки, стъклокерамични плотове, фурни, микровълнови, бойлери, прахосмукачки и друга битова техника и електроника по домовете в София без почивен ден.

 

 

Сподели

Коментари

Гост 11 Май 2014г.
Благодаря, майсторе! Доволен съм от ремонта на пералнята. Димитров
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg