Ремонт на перални, телевизори, аспиратори, абсорбатори, диспозери, печки, фурни, плотове, микровълнови по домовете. Майстор за ремонт на електроуреди.

Квалифицирани ремонти на перални машини по домовете - битова услуга без почивен ден

19 Май 2015г.
Квалифициран ремонт на перални машини по домовете в София- битова услуга, оферирана от инж. Станев без почивен ден. 


Предлагане и извършване на качествени сервизни услуги на битова техника и електроника от електроинженер с дългогодишен трудов стаж и технически опит,  без да се налага демонтаж на повредената пералня и транспорт извън къщи до сервиз - важи без почивен ден. 

Ремонт на перални по домовете – качествено и трайно отстраняване на проблема, удобно за собствениците на повредени перални, възможност за спешно отзоваване при свободен час в графика на техника, от понеделник до неделя, включително в празнични дни (освен в случаите, когато в сайта и блоговете има специално съобщение за промяна в работното време, защото майсторът на перални също е човек :) и има семейство ).

Процедурата по сервизната част е следната - сервизният инженер посещава на място повредената перална машина и предприема необходимите действия за елиминиране на проблема, причинил дефектите. Ако е необходимо се закупуват нови части, за да бъдат подменени изгорелите елементи (при наличието на съответните резервни части в магазинната мрежа и при ценова обоснованост за необходимия ремонт на пералните).


За контакт с инж. Станев – тел. 0898 371028

Професионализъм, опит, коректност. Търсите майстор, получавате инженер.


Ремонт lxpress и инж. Станев – избирате едновременно качествен ремонт по домовете и коректен майстор с професионален опит, доказан през изминалите десетилетия, надживял не едно трудово предизвикателство!

Държите на професионализма, качеството на ремонтната дейност, практическия опит, подплатен с теоретични познания на академично ниво, прецизността към всеки дребен детайл, умелите навременни решения, а коректността не е просто дума, изпразнена от съдържание, преписана своеволно, безогледно и нагло от сайт или обява на колега майстор, тогава не отлагайте повече да се свържете с необходимия за целта сервизен техник!
 
Техническите умения се придобиват с пот на челото, те са резултат от добре блендирани теоретични познания и практически занимания, а не са част от повърхностни разходки из блогове и форуми или копи-пейст напъни на доморасли "техници" с множество фалшиви регистрации и телефони, зад които удобно крият самоличността си.

Повече за инж. Станев може да прочетете ето тук

Ще се радвам да Ви видя и във Фейсбук страницата си. 

Майсторът, който може и знае как! :)


Сподели

Коментари

В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg