Ремонт на перални, телевизори, аспиратори, абсорбатори, диспозери, печки, фурни, плотове, микровълнови по домовете. Майстор за ремонт на електроуреди.

"Майсторе, пералнята не заключва"

5 Май 2018г.
"Майсторе, пералнята не се заключва и не знаем какво да правим" - възрастен господин ми се обади рано една сутрин преди броени дни. Разбрахме се кога да ги посетя, а те живееха в Борово, съвсем близо до пазарчето. По телефона бях обяснил на собственика, че може да е изгоряла блокировката или да е повредена платката за управление на пералнята. Оказа се по-лекият (и евтин) вариант - блокировката беше се повредила. 

Още същият ден закупих необходимата за ремонта на тази пералня част и я монтирах на уреда за пране. Блокировките са различни при отделните марки и модели уреди за пране, което означава, че първо трябва да се демонтира изгорялата и след това да се купува нова. 

Пералнята на възрастното семейство се заключи нормално и тръгна под одобрителните погледи на собствениците си, които споделиха, че по обясними причини никак не бил подходящ момент за смяна на електроуреда с нов, което важи с пълна сила за голям брой от хората, които посещавам. 

Ремонт на перални по домовете от понеделник до неделя - заявете посещение днес. 

Сподели

Коментари

В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg