Ремонт на перални, телевизори, аспиратори, абсорбатори, диспозери, печки, фурни, плотове, микровълнови по домовете. Майстор за ремонт на електроуреди.

"Майсторе, фурната не пече отгоре"

20 Април 2018г.

"Майсторе, фурната не пече отгоре"

"Майсторе, фурната не пече отгоре. Ще я ремонтирате ли?" - рано сутринта се обади госпожа, която живееше в Манастирски ливади. Приех поръчката и на място се оказа, че е изгорял горния нагревател, точно според предположението ми. Свалих негодния нагревател и тръгнах към центъра на София, за да намеря нов реотан за фурната на жената. 

Пътьом купих и други елементи, които ми трябват за ежедневните ремонти на битова техника - кондензатори, резистори, диоди, триаци. Разцъфтелите люляци и плодни дръвчета не само красяха, но и ухаеха пролетно из кварталните градинки. Настроение внасяше и фактът, че денят бе петък. 

Свързах се със собственичката на фурната и се разбрахме по-късно да я посетя, за да монтирам новия нагревател на уреда за печене. Всичко мина нормално и фурната можеше да бъде използвана отново. Дамата сподели, че още същата вечер ще я използва, за да нахрани семейството с печено пиле с пресни картофки. Запамети телефона ми, за да се свърже с мен в случай на необходимост от добър техник за ремонт на бяла и черна техника. 

А за смяна на долен нагревател на фурна можете да прочетете в друг мой блог. 
За скорошен ремонт на силова платка на пералня надникнете тук

Сподели

Коментари

В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg