Ремонт на перални, телевизори, аспиратори, абсорбатори, диспозери, печки, фурни, плотове, микровълнови по домовете. Майстор за ремонт на електроуреди.

Майсторе, ще поемаш ли ремонти на перални, телевизори, печки на 24, 25 и 26 декември?

23 Декември 2013г.

Ремонт lxpress няма да предоставя услуги, свързани с ремонт на електроуреди и битова техника по домовете на 24, 25 и 26 декември 2013 година. 

При необходимост от извършване на сервиз на телевизори, печки, перални, микровълнови и друга черна и бяла техника през останалите дни може да се свържете с майстора на ремонтите на битова техника на посочените телефон, имейл или да оставите съобщение във форума на сайта, за да запазите час за посещение и сервиз.Ремонт lxpress Ви пожелава светли празници, споделени усмивки и весели пламъчета в очите!

===Изкуството да бъдеш професионалист!

За добрия майстор почивен ден няма!

Не забравяйте: когато се нуждаете от коректен майстор техник с дългогодишен опит за извършване на професионален ремонт на перална машина или друга битова техника (телевизор, печка, фурна, микровълнова, диспозер, сушилня, съдомиялна, абсорбер), изберете този телефонен номер: 0898 371028. На него може да запазите и поръчате ден и час за посещение и сервиз на различни електроуреди за дома. Възможен е ремонт и на по-дребни електроуреди (ютии, сешоари, вентилаторни печки, DVD и т.н.), които се доставят на майстора за поправка на място.

Ж. к. Борово и близките квартали – Бели брези, Стрелбище, Красно село, Хиподрума, Лагера, Мотописта, Манастирски ливади, Гоце Делчев, Бъкстон, Павлово, Бояна, Овча Купел, Лозенец, централна част на София и др. се ползват с предимство при посещението.
За контакти: Тел. 0898 371028

Качествен сервиз на телевизори, перални машини, съдомиялни, сушилни, електронни платки на климатици, абсорбери, диспозери (мелачки за битови отпадъци), готварски и отоплителни печки, фурни, микровълнови, бойлери, прахосмукачки и друга битова техника и електроника по домовете без почивен ден.

Сподели

Коментари

Гост 24 Декември 2013г.
Весела Коледа, майсторе! Благодаря, че отдели време вчера да отремонтираш печката и телевизора! С респект към труда и уменията ти! сем. Николови, ж.к. Борово
Гост 24 Декември 2013г.
Майсторе, почини си добре! Ще те търсим след Коледа да ни консултираш при покупката на нов телевизор! Поздрави! Ангел Димов
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg