Ремонт на перални, телевизори, аспиратори, абсорбатори, диспозери, печки, фурни, плотове, микровълнови по домовете. Майстор за ремонт на електроуреди.

Майсторът ще ремонтира и микровълнова с екран, ако се наложи, стига да е някъде из София

5 Декември 2013г.
Почти на всеки човек се е случвало да стои другия край на стаята, а храната да се затопля във включената микровълнова фурна. Трудно е да се наблюдава какво става вътре и кога точно да изключите този кухненски електроуред, за да консумирате храничката според вкуса си. От няколко метра или съседно помещение няма как да се прецени доколко обядът или вечерята са се затоплили. Понякога и таймерът не е гаранция – може да зависи от оличеството, съда, самата храна.

Преди време попаднах на шантава технологична идея, разработена с едничката цел да спаси човечеството от дребното неудобство да се разходи от телевизора до микровълновата или да стори две-три крачки, за да провери лично.

Двама дизайнери от азиатски произход създават Proinjector – комбинация между микровълнова печка и проектор, която позволява да видите какво се случва в микровълновата печка от другия край на стаята.

Изображението може да видите тук. И тази техническа новост в кухнята бих ремонтирал майсторски, стига да се наложи.

Според тях, този технически уред-хибрид намалява рисковете от вредното излагане на микровълнова радиация особено за по-възрастните, бременните и малките деца.

А може и да е просто удобство за мързеливите крачета (или други части от човешкото тяло, които обичат да се разполагат в креслото или на мекото диванче пред телевизора с дистанционно или чаша топло чайче в ръка, то е by default).

Отколешна тайна е, че мързелът е мощен стимулатор на прогреса – в този смисъл дали не е по-добре да се вгради безжична камерка в микровълновата или в обикновената готварска фурна и да проверявате степента на готовност на храната чрез смартфона си. Малки глезотийки, които водят до появата на нови електроуреди за дома.

Съвсем различно  би било настроението, ако се впрегнат техническите постижения за едното удобство (wi-fi, интернет, мобилни комуникации) в услуга на  домашния уют и мързел – докато гледате поредните напъни на някой самовлюбен талант, опитващ се да впечатли родата с постижението да не изпее правилно нито една нота, а вие да хвърляте по някой разсеян поглед на мобилката и да следите доколко картофките са се препекли и дали шаранът за Никулден е готов.

 

Хубав и дано не много студен декемврийски следобед на всички, а аз излизам по задачки – чакат ме телевизор, печка и пералня за ремонт в три различни квартала  на София.

===

Изкуството да бъдеш професионалист!

За добрия майстор почивен ден няма!

Технологично време за реакция – от 2 до 4 часа според графикът с ремонти на майстора и отдалечеността на квартала.

Не забравяйте: когато се нуждаете от коректен майстор техник с дългогодишен опит за извършване на професионален ремонт на перална машина или друга битова техника (телевизор, печка, фурна, микровълнова, диспозер, сушилня, съдомиялна, абсорбер), изберете този телефонен номер: 0898 371028. На него може да запазите и поръчате ден и час за посещение и сервиз на различни електроуреди за дома. Възможен е ремонт и на по-дребни електроуреди (ютии, сешоари, вентилаторни печки, DVD и т.н.), които се доставят на майстора за поправка на място.

Ж. к. Борово и близките квартали – Бели брези, Стрелбище, Красно село, Хиподрума, Лагера, Мотописта, Манастирски ливади, Гоце Делчев, Бъкстон, Павлово, Бояна, Овча Купел, Лозенец, централна част на София и др. се ползват с предимство при посещението.

 


За контакти: Тел. 0898 371028

Качествен сервиз на телевизори, перални машини, съдомиялни, сушилни, електронни платки на климатици, абсорбери, диспозери (мелачки за битови отпадъци), готварски и отоплителни печки, фурни, микровълнови, бойлери, прахосмукачки и друга битова техника и електроника по домовете без почивен ден.

Сподели

Коментари

Гост 5 Декември 2013г.
За събота или неделя ще може ли да ни посетите, за да прегледате пералнята и ако става да я ремонтирате? Ще се обадя привечер. Живеем в Стрелбище, до Втора английска гимназия. Благодаря. Стоян Йорданов
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg