Ремонт на перални, телевизори, аспиратори, абсорбатори, диспозери, печки, фурни, плотове, микровълнови по домовете. Майстор за ремонт на електроуреди.

Майстор за ремонт на перални в събота и неделя

6 Януари 2018г.
През делниците сме заети със служебни задължения и голяма част от битовите задачи остават за почивните дни. Затова не е чудно, че получавам  много запитвания за ремонт на перални и други електроуреди в събота и неделя. Обаждат ми се и за ремонт на аспиратори или печки в последните два дни от седмицата. 

Занимавам се професионално със сервизни услуги от много време и работя в почивни и празнични дни. Ремонтите на перални обичайно са най-чести в края на седмицата. В късния съботен следобед ме потърси възрастна дама и обясни, че ключалката се повредила и прането останало вътре в пералнята, като тревогите й бяха дали дрехите няма да мухлясат до следващия ден, когато се разбрахме да я посетя, за да отворя люка и да ремонтирам уреда. 

Перални, които не изхвърлят водата също стават честа причина за съботно-неделни проучвания за майстор, който да поправи повредата. 

Ако се наложи да търсите дежурен техник в София, за да извърши ремонт на пералнята в дома Ви, е добре да сте информирани, че инж. Станев приема сервизни заявки през цялата седмица. 

Когато името работи за теб. 


Сподели

Коментари

В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg