Ремонт на перални, телевизори, аспиратори, абсорбатори, диспозери, печки, фурни, плотове, микровълнови по домовете. Майстор за ремонт на електроуреди.

Малки хитринки спомагат за избягване на необходимостта от ремонт при пералните и държат майсторите надалече

26 Май 2014г.

Началото на новата седмица ме връхлита бурно - като подскок на игриво коте, като неспирния звън на телефона още преди 8 сутринта, като дъжд от нови поръчки за ремонти. Още сънен, дори преди да съм изпил кафето от шарената чашка, наблюдавайки зеления хълм на Витоша от балкона, вече съм приел и записал няколко посещения за сервиз на перални, телевизор, който е останал без звук, за микровълнова, в която се е появило искрене...

Малко по-късно, пред екрана на лаптопа бързо подготвям първата за седмицата публикация за сайта. Ще обобщя така част от причините, които много често водят до повреди при пералните машини - динамиката в ежедневието и небрежността към дрехите преди да поставим в пералните. А по-точно - наличието на стотинки и други дребни предмети в джобовете или части от дрехи, които причиняват проблеми. 

Стотинки, останали незабелязани по джобовете, не само могат да попаднат в помпата на пералнята (неприятност, за чието отстраняване ме търсят поне 3 пъти седмично), но могат да доведат и до счупването на люка на пералнята, също като циповете

Внимателно се отнасяйте и с деликатното дамско бельо при пране - телените закопчалки и банели на сутиените могат да повредят барабана на пералнята и да попаднат в помпата. Препоръчително е да ги поставяте в специални торбички за пране. При липса на такива може да използвате калъфка (не забравяйте да затегнете) или дамски чорапогащник. В краен случай,    изпирате по старомодния начин - на ръка. 

Веднъж месечно може да пускате празна пералня на по-високи градуси с чаша бял винен оцет, за да неутрализирате лошите миризми и да се спомогне за премахването на котления камък и други  налепи.

Тези дребни хитринки преди пране могат да ви спестят излишни нерви и разходи за ремонт при пералните. 


===

 

Изкуството да бъдеш професионалист!

Когато другите почиват, аз ремонтирам. И то качествено!

За добрия майстор почивен ден няма.

 

Заповядайте в нашите блогове и сайт за повече информация, ремонти и полезни статии.

 

http://lxpress.blogspot.com/

http://lxpress2.wordpress.com/

 

Ремонт lxpress и инж. Станев – качествен ремонт и коректен майстор!
При необходимост от коректен майстор техник с инженерно образование, стаж и дългогодишен опит в областта на електрониката и електротехниката за извършване на професионален ремонт на перална машина или друга битова техника на място в София (телевизор, печка, фурна, микровълнова, диспозер, сушилня, съдомиялна, абсорбер), обадете се на този телефонен номер: 0898 371028.

 

На посочения телефонен номер може да запазите и поръчате удобен за вас ден и час за посещение запрецизна диагностика и професионален сервиз на различни електроуреди за дома, съобразени със сервизния график на инж. Станев. Възможен е ремонт и на по-дребни електроуреди (ютии, сешоари, вентилаторни печки, DVD и т.н.), които могат да бъдат доставени на майстора за поправка на място по предварителна уговорка.

 

Ж. к. Борово и близките квартали – Бели брези, Стрелбище, Красно село, Хиподрума, Лагера, Мотописта, Манастирски ливади, Гоце Делчев, Бъкстон, Павлово, Бояна, Овча Купел, Лозенец, централна част на София и други столични райони се ползват с предимство при посещението – възможни часове за ремонт извън работните.

 

Инж. Галин Станев

За контакти: Тел. 0898 371028

Извършвам качествен сервиз на телевизори, перални машини (блокирал люк/развалена ключалка, смяна на маншон или ремък, запушени филтри/помпи), съдомиялни, сушилни, електронни платки на климатици, абсорбери, диспозери (мелачки за битови отпадъци), готварски и отоплителни печки, стъклокерамични плотове, котлони, фурни, микровълнови, прахосмукачки и друга битова техника и електроника по домовете в София без почивен ден.


Сподели

Коментари

Гост 26 Май 2014г.
Пейчев

Благодаря, майсторе! Доволен съм от работата – бързо, чисто и качествено ремонтираш!
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg