Ремонт на перални, телевизори, аспиратори, абсорбатори, диспозери, печки, фурни, плотове, микровълнови по домовете. Майстор за ремонт на електроуреди.

Маншон (уплътнител) на перална машина - демонтаж и монтаж

20 Октомври 2013г.
Маншон (уплътнител)  на перална машина се сменя, когато повредата е механична. Биват различни по размери и форма, различават се и по сгъвките. Желателно е, когато се купува нов, старият да е свален и да се отива с него в магазина - да се сравнят диаметъра и формата им.

При свалянето на маншона на пералня трябва да се внимава да не се скъсат пружините, които държат маншона, което предполага известен опит в   демонтажа и монтажа. Накратко - трудно цялата процедура може да бъде извършена от майстор любител, който рискува да скъса новият маншон, без да споменаваме за времето, което би посветил на поставянето му.

Писал съм повече тук за маншоните на пералните машини  и признаците за повреди при тях.

Ако се нуждаете от майстор, който да демонтира и монтира новият маншон за Вашата пералня машина, то сте попаднали на точното място.

От майстора на ремонтите на перални, телевизори и печки - пожелание за слънчева октомврийска неделя.


Изкуството да бъдеш професионалист!

 

За добрия майстор почивен ден няма!

 

Важно: Не работя с посредници, а единственият телефон, на който приемам поръчки за ремонт и мога да бъда намерен, е 0898 371028, може да оставите и  съобщение/коментар тук.


 

Инж. Галин Станев

За контакти: Тел. 0898 371028

Сервиз на телевизори, перални, съдомиялни, сушилни, климатици, абсорбери, диспозери, печки, фурни, микровълнови, бойлери и др. битова техника по домовете без почивен ден.

Сподели

Коментари

Гост 20 Октомври 2013г.
Кратко, точно и полезно! Ясните неща харесвам, не се губи време за прочит. А смяната нас маншон на пералня се налага понякога - факт! Поздрави, майсторе! mirokli
Ivelina Stoyanova 20 Октомври 2013г.
Успешна нова седмица, майсторе! Само най-леките ремонти да ти се случват! :)
Гост 21 Октомври 2013г.
Не бих се пробвал да свалям и сменям маншон на пералня, въпреки че имам базови технически познания (ниво - инженер ;-Р), твърде деликатна дейност е, а и всяка жаба да си знае гьола! Нали вие майсторите сте затова, но колцина разбират това?

Успешна седмица, майсторе и още по-успешни ремонти нас перални и телевизори! Stan ;-)
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg