Ремонт на перални, телевизори, аспиратори, абсорбатори, диспозери, печки, фурни, плотове, микровълнови по домовете. Майстор за ремонт на електроуреди.

Миниaтюрни кухненски уреди (и майстор за ремонт пералнята, фурната и печката при необходимост)

12 Декември 2013г.
Увеличаването на броя на населението е тенденция от световен мащаб.  Много вероятно е скоро свободната и подходяща  площ на нашата малка планета да се изчерпи окончателно и да няма място за всички хора. Така поне смятат някои учени от различни краища на земята. Строят се все повече огромни жилищни блокове, многоетажни кооперации, а на местата където преди е имало къщи с дворчета израстват молове, търговски центрове, както и различни увеселителни паркове. Зрелищата осигурихме, сега да видим хляба – или поне къде можем да го съхраняваме в малките (панелни) душевадки, каквито посещавам из София като майстор, който извършва  ремонт на перални, телевизори, печки.

Снимки вижте тук.

Малки, по-малки, съвсем малки – жилищните сгради предлагат апартаменти именно в  подобна намаляваща прогресия в мегаполисите. По всяка вероятност, именно тези тревожни глобални тенденции са имали предвид дизайнерите Конти и Галцио, докато са работили над проекта на Миникухничката, която приблизително е с размерите на обикновена перална машина.

Идеята за притежаването и използването на миниатюрната кухничка включва набор от всички необходими електроуреди, за да можете да готвите, приготвяте и съхранявате вашата храна.

Ако трябва подробно да изброя кухненските уреди, то те се състоят от приспособление за измиване на зеленчуци, миялна машина, хладилник, работен кухненски плот, мини килерче за съхраняване на храна, фурна, както и още две други готварски системи – и всичко това е създадено с цел да можете да си сготвите нещо без да заемате много пространство. Подхожда за ергенска квартирка или жилище за сам човек, за да може да се използва по-рационално останалата част от апартамента за другите вещи от първа необходимост, посуда, необходимата битова техника и каквото още ви трябва, за да си мислите, че имате поне отчасти  нормален живот и дом.

Дори и да привлича вниманието с необичайния си дизайн, помислете как на практика може да се приложи в кухнята – канализация, хладилник, килер и разни отоплителни и нагревателни системи за готвене – дали всичко това би могло да се побере в това контейнерче?

Ако случайно сте закупили подобна миникухничка и някое уредче се повреди, тук може да намерите коректен майстор, който да се справи с ремонта на всякаква битова техника.

С пожелание за весела и пълна с настроение декемврийска седмица ;)

 

===


Изкуството да бъдеш професионалист!

За добрия майстор почивен ден няма!

 

При необходоимост от коректен майстор техник с дългогодишен опит за извършване на професионален ремонт на перална машина или друга битова техника (телевизор, печка, фурна, микровълнова, диспозер, сушилня, съдомиялна, абсорбер), изберете този телефонен номер: 0898 371028. На него може да запазите и поръчате ден и час за посещение и сервиз на различни електроуреди за дома. Възможен е ремонт и на по-дребни електроуреди (ютии, сешоари, вентилаторни печки, DVD и т.н.), които се доставят на майстора за поправка на място.

 

Ж. к. Борово и близките квартали – Бели брези, Стрелбище, Красно село, Хиподрума, Лагера, Мотописта, Манастирски ливади, Гоце Делчев, Бъкстон, Павлово, Бояна, Овча Купел, Лозенец, централна част на София и др. се ползват с предимство при посещението.За контакти: Тел. 0898 371028

Качествен сервиз на телевизори, перални машини, съдомиялни, сушилни, електронни платки на климатици, абсорбери, диспозери (мелачки за битови отпадъци), готварски и отоплителни печки, фурни, микровълнови, бойлери, прахосмукачки и друга битова техника и електроника по домовете без почивен ден.

Сподели

Коментари

В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg