Ремонт на перални, телевизори, аспиратори, абсорбатори, диспозери, печки, фурни, плотове, микровълнови по домовете. Майстор за ремонт на електроуреди.

На днешната дата през 1884 година е роден Шмайзер – забравеният съизобретател на АК47

24 Септември 2013г.
На днешната дата през 1884 година е роден Шмайзер – забравеният съизобретател на АК47

С какво свързвате името Шмайзер? Най-вероятно с названието на немските автомати от Втората световна война. Съюзниците наричат така автоматичните пистолети МР40 на Вермахт.Повече по темата - тук.

(Photo source - Internet)
Днешната по-необичайна  разходка из света на миналото, изобретателите и оръжията, способни да променят живота на цели нации и поколения, е провокирана от интереса ми към чисто техническите параметри на автоматите от инженерна гледна точка, превратностите на съдбата и надеждата за проявяване на повече разумност, съотнесени към събитията, бушуващи в  държави, които могат да преминат от локален в глобален конфликт…

А що се отнася до ремонтите – да спомена, че днес е по-скоро ден на телевизорите, отколкото на пералните, но не изключвам възможността да възникне някоя неочаквана, спешна и необходима среща, свързана именно със сервиз на повредена перална машина.

Пожеланието на майстора на ремонтите на битова техника днес – да бъдем разумни и толерантни, да ценим живота в различните му проявления, да помним, че славата е преходна, а това, което остава и ни сближава като хора, независимо от различията помежду ни, е онова малко пламъче в душите ни, мощен стимул и мотор за добри дела. С две думи – обичайте се!

 

Инж. Галин Станев

За контакти:
Тел. 0898 371028


Сервиз на телевизори, перални, съдомиялни, сушилни, климатици, печки, фурни,  микровълнови, бойлери и др. битова техника по домовете без почивен ден.

 

===========================================

 

A home appliance repair technician offers technical support and maintenance for washers, dryers, TV sets, microwave ovens, cookers, etc.

Valid for Sofia

Contact person: Galin Stanev, MSc

Phone: 0898 371028


Or

Use the site contact form


Сподели

Коментари

Гост 24 Септември 2013г.
Много интересна публикация, не знаех подробности. Успешна сряда и леки ремонти, майсторе! Поздрави от нас! ;-) Стан+Дани
Гост 24 Септември 2013г.
http://www.youtube.com/watch?v=fhNrqc6yvTU

Спешъл поздрав. ;-) Стан
Гост 25 Септември 2013г.
Много различен постинг, но умело си мотивирал избора си, майсторе!

Весело, интересно и уникално стихче си добавил към страницата си и то освежава по особено мил начин представянето на дейността ти, а именно - ремонти на перални, печки, телевизори и още много електроуреди! ;)


Успешна сряда, майсторе, все успешни ремонти! Наташа
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg