Ремонт на перални, телевизори, аспиратори, абсорбатори, диспозери, печки, фурни, плотове, микровълнови по домовете. Майстор за ремонт на електроуреди.

На този свят не е важно какво си взел, а колко си дал – и това именно ни прави богати. Хенри Бийчър

1 Декември 2013г.
На този свят не е важно какво си взел, а колко си дал – и това именно ни прави богати. Хенри Бийчър

В подкрепа на горната мисъл, искам да съобщя, че днешната първа неделя от месец декември отново няма да прекарам у дома, а изчезвам до десетина минути по ремонти - перални, телевизори и печки ме очакват из софийските квартали за ремонт. Не е лесно да си майстор, който работи без почивен ден, но съдбата си избира всеки сам - съзнателно или не. Най-хубаво е, когато електроуреда е отремонтиран и собствениците са доволни. Това е моя мотивация за неделни, по декемврийски студени сутрини, малко преди да поема към първия за деня ремонт. 

На вас пожелавам приятна неделя сред топлина и щедри усмивки на близки! Бъдете здрави и обичани не само през най-празнияния месец в годината - декември!

Време е да украсим елхите със спомени мили, доброта и човечност! 


=====

Изкуството да бъдеш професионалист!

За добрия майстор почивен ден няма!

Технологично време за реакция – от 2 до 4 часа според графикът с ремонти на майстора и отдалечеността на квартала.

Важна подробност: не работя с посредници, а единственият телефон, на който приемам поръчки за ремонт и мога да бъда намерен, е 0898 371028, може да оставите и  съобщение/коментар тук, както и запитвания за консултация при закупуване на нова техника за дома.

Не забравяйте: когато се нуждаете от коректен майстор техник с дългогодишен опит за извършване на професионален ремонт на перална машина или друга битова техника (телевизор, печка, фурна, микровълнова, диспозер, сушилня, съдомиялна, абсорбер), изберете този телефонен номер: 0898 371028. На него може да запазите и поръчате ден и час за посещение и сервиз на различни електроуреди за дома. Възможен е ремонт и на по-дребни електроуреди (ютии, сешоари, вентилаторни печки, DVD и т.н.), които се доставят на майстора за поправка на място.

Ж. к. Борово и близките квартали – Бели брези, Стрелбище, Красно село, Хиподрума, Лагера, Мотописта, Манастирски ливади, Гоце Делчев, Бъкстон, Павлово, Бояна, Овча Купел и др. се ползват с предимство при посещението.

 

Инж. Галин Станев

За контакти: Тел. 0898 371028

Качествен сервиз на телевизори, перални машини, съдомиялни, сушилни, електронни платки на климатици, абсорбери, диспозери (мелачки за битови отпадъци), готварски и отоплителни печки, фурни, микровълнови, бойлери, прахосмукачки и друга битова техника и електроника по домовете без почивен ден.

Сподели

Коментари

Гост 1 Декември 2013г.
Стрсахотна мисъл за неделния ден,майсторе! Браво за удачния избор! Лесни ремонти! Катерина
Гост 2 Декември 2013г.
Trans

Колко хора мислят така, майсторе? Идеалистично, хубаво и малко утопично! Успешна седмица! :)
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg