Ремонт на перални, телевизори, аспиратори, абсорбатори, диспозери, печки, фурни, плотове, микровълнови по домовете. Майстор за ремонт на електроуреди.

Неделната дъга на хаоса в майстора на ремонтите на перални, телевизори и фурни

11 Август 2013г.

Да се порадвам на неделното утро у дома – не успях. Най-напред  котето реши, че явно спим повече, отколкото други сутрини и реши да поспортува върху нас. Дълъг скок от място на 4-5 килограмово коте – старт от възглавницата и тупване върху краката.  Нашите. Следва обръщане на мустакатата муцунка да провери  дали сме отворили очи в следствие на хитрия замисъл на малкото котешко мозъче да съкрати неделното излежаване. Свикнала е сутрин по-рано да се събуждам. Има храничка в кухнята, но отказва да се храни, ако не сме там. Глезла. Постигна целта си.

Докато правех кафе, тайничко се надявах днес да ми се разминат ремонтите. Явно с мисъл предизвиках съдбата. После иди, че не вярвай в силата на мисълта. А може би провидението просто ме разбра неправилно. Изпратил съм погрешно послание с погрешен код и объркан получател. Пералня плаче за ремонт. Оправям чантата с инструменти под зоркия поглед на пухкавата писана, отпивам от кафето и излизам на балкона за серия бързи дръпвания от сутрешната цигара. Оставам там точно толкова, колкото време е необходимо на микровълновата (същата, която поправих наскоро) да подгрее каничката с вода за чай на съпругата ми. Потапям двете пакетчета зелен чай, а конците с хартиени етикетчета с надпис Zen Tea се спускат като спасителни въжета от кораб от външната страна на стъкления съд. Спасителни въжета за неделното ми настроение – две – едното за пералнята, а другото за телевизора, поръчка, която приемам ей-така като на шега  в кратката пауза между две глътки все още топло кафе.

Обувайки се в коридора, ставам неволен свидетел на бързите прибягвания на котенцето от кухнята към стаята и чувам тежкото придвижване на прахосмукачката в същата посока. Много се страхува от този бръмчащ електроуред, горкото. А заради пухчетата, които оставя след себе си като глухарчета, осеяли лятна  поляна, прахосмучим поне веднъж дневно. Да, неделно подготвяне на съпругата ми за нейните ученици, които преодоляват системно тънкостите на английския език.

Неделя – ден като всички останали, няма как да дезертираш от задълженията, не мога да отложа или откажа ремонт на битова техника, има хора, за които посещения от майстор са възможни само в почивните дни, а и винаги има нещо спешно, което се появява в последния момент – някой телевизор се поврежда, пералня спира да работи насред прането, прогарят реотани в печката

Сервиз на част от тези кинескопни, LCD, LED, плазмени телевизори, модерни или по-старички перални, смяната на нагревателите на фурна, за да не остане семейството с 3 деца гладно, ще направя майсторски аз.

Но късния следобед със сигурност ще бъде уютен, домашен, неделен – няколкото часа, които ще остават до преди сън, ще дават зелена светлина на желанието да сме заедно по един небрежно-неделен начин, току преди старта на поредната нова седмица. А и предстои личен празник, бележещ поредна дата в отношенията помежду ни. Официалните.

 Нека не забравяме, че ”Живеем в дъгата на хаоса”. Пол Сезан.


С тази картина на Сезан ви пожелавам прекрасен следобед!

(Вижте пейзажа тук)

#######################

Инж. Галин Станев

За контакти:

Тел. 0898 371028

Сервиз на телевизори, перални, съдомиялни, сушилни, климатици, печки, фурни,  микровълнови, бойлери и др. битова техника по домовете без почивен ден.


===========================================


A home appliance repair technician offers technical support and maintenance for washers, dryers, TV sets, microwave ovens, cookers, etc.

Valid for Sofia

Contact person: Galin Stanev, MSc

Phone: 0898 371028

Or

Use the site contact formСподели

Коментари

Гост 11 Август 2013г.
Хубава неделя и на теб, майсторе! Кога сколаса и постинг на направиш, и на ремонт да отидеш! Мая :))))
Гост 11 Август 2013г.
С пожелание да запазиш дъгата на хаоса и през новата седмица! Леки и успешни ремонти, майсторе! Наташа
Гост 12 Август 2013г.
И от мен – успешна седмица и все лесни ремонти, без значение дали са повредени перални, телевизори, микровълнови, фурни и т.н. Постингът ти е много хубав, майсторе! Поздрави! ;-) Стан
Гост 13 Август 2013г.
Майсторе, да ми запазя час за събота, за телевизор, когато ти е удобно на теб. Ще се обадя довечера да ми кажеш кога и дали можеш. Хбав сайт си имаш, интересен, полезен. Лек ден. Георги Христов
Ремонти ел. уреди 13 Август 2013г.
Благодаря за посещенията и коментарите! :) Много ангажименти покрай ремонтите, особено ремонт на перални от миналата седмица, затова не съм отговарял на всички поотделно.

Г-н Христов, ще очаквам обаждането ви за повече информация и подробности!

Хубава вечер, приятели!
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg