Ремонт на перални, телевизори, аспиратори, абсорбатори, диспозери, печки, фурни, плотове, микровълнови по домовете. Майстор за ремонт на електроуреди.

Не е важно какво ти се случва в живота, а какво си спомняш и как си го спомняш. Г. Г. Маркес

28 Ноември 2013г.
Не е важно какво ти се случва в живота, а какво си спомняш и как си го спомняш. Габриел Гарсия Маркес

С тази мисъл на великия колумбийски писател в мой превод и интерпретация,  искам да напомня важността на личните емоции от настоящето и бъдещото им отражение върху самите нас. Думите и делата са като бумеранг, които след време се завръщат отново при своя първоизточник и създател. Спомените са времеви отрязъци, изкристализирали в съзнанието ни под влияние на светоусещане и жизнен опит. 

Избирателната човешка памет може да бъде и враг, и приятел. Дано имаме повече хубави моменти, които да помним с доброто, позитивното и приятния отпечатък, наложили върху спомените ни. 

Моето предложение в този аспект днес е следното - изберете качествен ремонт за вашите перални машини, съдомиялни, сушилни, телевизори, микровълнови, фурни готвaрски  или отоплителни печки и коректен майстор, който да го извърши. 

Попаднали сте, случайно или не, на точното място. :)


Изкуството да бъдеш професионалист!

 
За добрия майстор почивен ден няма!

 
Технологично време за реакция – от 2 до 4 часа според графикът с ремонти на майстора и отдалечеността на квартала.

Важно: Не работя с посредници, а единственият телефон, на който приемам поръчки за ремонт и мога да бъда намерен, е 0898 371028, може да оставите и  съобщение/коментар тук.

Ако се нуждаете от майстор за ремонт на перална машина или друга битова техника (телевизор, печка, фурна, микровълнова, диспозер, сушилня, съдомиялна, абсорбер), запомнете този телефонен номер: 0898 371028, на него може да поръчате ден и час за посещение и сервиз на различни електроуреди за дома.

Ж. к. Борово и близките квартали – Бели брези, Стрелбище, Красно село, Хиподрума, Лагера, Мотописта, Манастирски ливади, Гоце Делчев, Бъкстон, Павлово, Бояна, Овча Купел и др. се ползват с предимство при посещението.

 


 
За контакти: Тел. 0898 371028


Сервиз на телевизори, перални, съдомиялни, сушилни, климатици, абсорбери, диспозери, печки, фурни, микровълнови, бойлери и др. битова техника по домовете без почивен ден.


Сподели

Коментари

Гост 28 Ноември 2013г.
Много точна мисъл си подбрал днес за добро утро, майсторе! Хубав и спорен ден и леки ремонти! сем. Динкови
Ivelina Stoyanova 28 Ноември 2013г.
Маркес винаги ми е харесвал с идеализма си. А този блог чета с интерес и удоволствие! Леки ремонти, майсторе!
Гост 28 Ноември 2013г.
Санди

Майсторе, търсех техник за сервиз на моя телевизор Панасоник, но попаднах и на много интересен блог – уникален микс от изкуство, техника, чудесни есета Възхитена съм!

Утре ще се обадя за ремонт на телевизора, аз съм свободна до вторник, така че, когато можете през този период.

Правилна мисъл от Маркес, обичам го от студентските години.

Лека вечер! :)
Гост 29 Ноември 2013г.
Инженер Станев, благодарим за извършения ремонт на пералнята!

От сайта ви искри предколедно настроение, а блогът е приятен и полезен за четене. Поздрави! Семейство Величкови от Красно село
Гост 30 Ноември 2013г.
Телевизорът ни не включва. Майсторе, дали ще можете да го ремонтирате в близките 2-3 дни, ще се обадим по-късно днес, за да ни уведомите за свободните часове в графика си. Телевизорът се намира в ж.к. Мотописта (до Билла). Благодарим и хубав ден. Петрунови
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg