Ремонт на перални, телевизори, аспиратори, абсорбатори, диспозери, печки, фурни, плотове, микровълнови по домовете. Майстор за ремонт на електроуреди.

Опитен сервизен техник за ремонт на печка, фурна или плот

27 Януари 2018г.

Опитен сервизен техник за ремонт на печка, фурна или плот

От понеделник до неделя можете да се свържете с опитен сервизен техник за ремонт на печка, фурна или плот, ако не работят добре. Живеещите в София знаят колко е трудно да се намери майстор, който да поправи добре повредените печки в дома не само в събота и неделя, но и през останалите дни на седмицата. 

Някои от хората, на които съм ремонтирал неизправни уреди са споделяли, че подведени от по-ниски цени, попадали нерядко на недобросъвестни майстори, които ги завличали с известни суми или части от уредите, демонтирани уж за ремонт. Няма да коментирам подобни твърдения, но мога да гарантирам, че коректността при контакти с мен е гарантирана, както и високото ниво на технически умения, които притежавам. 

Професионален ремонт на печки, фурни, керамични плотове, като и друга черна и бяла техника по домовете, като поръчки за сервиз се приемат през цялата седмица. Инж. Станев очаква обаждания на тел. 0898 371028. Когато името работи за теб.  
Сподели

Коментари

В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg