Ремонт на перални, телевизори, аспиратори, абсорбатори, диспозери, печки, фурни, плотове, микровълнови по домовете. Майстор за ремонт на електроуреди.

От майстора на ремонтите на битова техника – усмихната седмица с един мой пейзаж

10 Юни 2013г.

След претоварен с ремонти уикенд - два телевизора (въобще да не споменавам настройката на нов телевизор, за която ме извикаха спешно и домашната занимавка с усилвател на музикална уредба!), пералня, печка и още  някои по-дребни поправки – дойде отново задъханият понеделник. Началото на седмицата е винаги трескаво, изпълва утрото с недовършени задължения от предходната седмица, а същевременно новата работа те притиска като упорит гратисчия в претъпкан трамвай, който справи опит да се изплъзне от погледа на мрачните контрольори.

Няма как – понеделник отново, завърта се въртележката на делниците в своя шеметен кръговрат  и всичко започва на макс. Шумът на колите от булеварда, чаша с димящо кафе, цигара с поглед към Витоша, озарена в розов отблясък, все още в ранната сутрин – красива, сънена, близка, телефонен звън, после пак, котешка сянка ме следва подир, тихичко мрънкане се приплъзва към кухнята, аз не закусвам, но то иска своето и не е само храничка.

Очертават се ремонти и за днес, добре е, когато от по-рано знам ангажиментите на деня, мога да реагирам по-гъвкаво и адекватно. Ще започна със сервиз на пералня, продължавам с телевизор, после ще видя накъде ще ме отвеят повредените електроуреди, които чакат да бъдат поправени от някой майстор.

Подреждам необходимите за ремонтите инструменти, поглеждам със съжаление към една недовършена от дълго време картина, време е да тръгвам.

Но мога да пожелая усмихната и успешна седмица на всички вас с една моя картина. Рисувал съм я преди няколко години, с размери 20 х 30 см с акрилни бои по техниката импасто (нанасяне на гъсти неразтворени бои и плътна пастозна мазка), специфична за любимия ми постимпресионист Ван Гог. Това беше и първият ми опит за пейзаж върху платно с такива размери, обикновено рисувам далеч по-миниатюрни картинки. Може да видите пейзажа тук.Инж. Галин Станев

За контакти:

Тел. 0898 371028

Сервиз на телевизори, перални, съдомиялни, сушилни, климатици, печки, фурни,  микровълнови, бойлери и др. битова техника по домовете без почивен ден.

Сподели

Коментари

Гост 10 Юни 2013г.
Много хубав пейзаж! Красива българска стара къща. Хубава вечер, майсторе! Наташа
Гост 10 Юни 2013г.
Харесах пейзажа, цветовете на чергата, зеленината около нея. Много е красив! :)


dandelion77
Гост 11 Юни 2013г.
Харесвам пейзажа, от стената впечатлява много повече. Хубав ден, масторе! ;-) Стан
Ivelina Stoyanova 11 Юни 2013г.
Браво, майсторе, чудесна е! :)
Гост 12 Юни 2013г.
Хубава сряда, майсторе! :)


сем. Динкови
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg