Ремонт на перални, телевизори, аспиратори, абсорбатори, диспозери, печки, фурни, плотове, микровълнови по домовете. Майстор за ремонт на електроуреди.

От практиката на софийски майстор на битова техника по домовете - повреди при пералните машини

10 Март 2014г.

Често разказвам за ремонти, които извършвам като майстор на битова техника в София. Обикновено са сервизни услуги, свързани с перални машини и проблеми с филтри, помпи, блокирали люкове/развалени ключалки, смяна на маншон/уплътнител или ремък, повредена електроника, възстановяване на изгорели писти по платки, некачествени студени спойки, ремонти всякакви по телевизори, печки, микровълнови, фурни, диспозери... Какво ли не е минало за ремонт през отрудените ми ръце в живота! Професионален опит, придобит в няколко десетилетия...

Днешната публикация посвещавам на по-неспецифична повреда на перална машина.

Случи се на един от последните ремонти. Потърси ме собственик на пералня с обяснението, че нещо станало изведнъж с електроуреда,  започнала да тресе, а после изключила сама. Посетих на място, за да диагностицирам повредата. Клиентът разказа, че поставили доста дрехи за пране  и първоначално помислили, че я претоварили, защото започнала да вибрира много силно и да тресе. Пералнята беше Whirlpool с горно зареждане, т.е. отварят се страничните капаци. Отворих съответно страничния капак и видях следното - едната противотежест паднала долу в основата на пералнята и стоеше подпряна на електромотора. С много напъни и усилия успях да я измъкна покрай барабана. Оказа се, че се е скъсала заедно с държачите й към корпуса.

В случая, за съжаление на собствениците, се налагаше смяна на корпуса с нов, чието намиране обаче се оказва мисия невъзможна.

Напомняне от майстора на ремонтите на битова техника по домовете - не препълвайте пералнята до дупка, ако желаете да я използвате по-дълго време.


Изкуството да бъдеш професионалист!

 

За добрия майстор почивен ден няма!

 

Не забравяйте: когато се нуждаете от коректен майстор техник с инженерно образование, стаж и дългогодишен опит в областта на електрониката и електротехниката за извършване на професионален ремонт на перална машина или друга битова техника (телевизор, печка, фурна, микровълнова, диспозер, сушилня, съдомиялна, абсорбер), изберете този телефонен номер: 0898 371028. На него може да запазите и поръчате удобен за вас ден и час за посещение и сервиз на различни електроуреди за дома. Възможен е ремонт и на по-дребни електроуреди (ютии, сешоари, вентилаторни печки, DVD и т.н.), които могат да бъдат доставени на майстора за поправка на място по предварителна уговорка.

 

Ж. к. Борово и близките квартали – Бели брези, Стрелбище, Красно село, Хиподрума, Лагера, Мотописта, Манастирски ливади, Гоце Делчев, Бъкстон, Павлово, Бояна, Овча Купел, Лозенец, централна част на София и други столични райони се ползват с предимство при посещението.

 

Ремонт lxpress означава качествено обслужване и коректно отношение.


За повече информация интересни статии заповядайте в сайта и блоговете ни.  http://lxpress2.wordpress.com/


http://lxpress.blogspot.com/Инж. Галин Станев

 

За контакти: Тел. 0898 371028

 

Качествен сервиз на телевизори, перални машини, съдомиялни, сушилни, електронни платки на климатици, абсорбери, диспозери (мелачки за битови отпадъци), готварски и отоплителни печки, фурни, микровълнови, бойлери, прахосмукачки и друга битова техника и електроника по домовете в София без почивен ден.

 

 

Сподели

Коментари

Гост 10 Март 2014г.
Иван

Благодаря за пералнята, майсторе
Гост 10 Март 2014г.
dandelion77
=========
Интересничка история.

Поздрави и леки ремонти през седмицата, майсторе! :)
Гост 12 Март 2014г.
Майсторе, дали ще ме вместите в графика си за днес? Проблем с телевизора има, от Белите брези сме. Благодаря Даниела
Гост 12 Март 2014г.
Безкрайно съм благодарна за бързото идване, качествения ремонт на пералната машина, без която не мога, защото съм с две малки деца. Аз съм от разсеяните майки, които в бързината и старанието да са перфектни, пропускат някоя дреболия в джобовете. :)

Препоръчвам инж. Станев като майстор, лично се уверих в уменията му.

Владислава Донева от ж.к. Борово
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg