Ремонт на перални, телевизори, аспиратори, абсорбатори, диспозери, печки, фурни, плотове, микровълнови по домовете. Майстор за ремонт на електроуреди.

Пералнята не върти. Къде да я ремонтираме?

2 Февруари 2017г.
Потърсиха ме за ремонт на пералня, която не върти. След като извърших подробна диагностика на пералнята, разбрах къде се крие проблемът и започнах да я ремонтирам. 

Повредата на пералнята се оказа сериозна и се наложи да разглобя електромотора,  да бъде почистен колекторът  и  да се сменят четките. 

Пералнята успешно тръгна след извършения ремонт, а собствениците се радваха, че им се размина купуването на нов уред за пране. 

Когато се налага да се извърши качествен професионален ремонт на Вашата неизправна пералня на място в дома, решението е просто: тел. 0898 371028. На този телефонен номер може да запазите удобен ден и час за ремонт на пералнята, която не работи правилно при инж. Станев, като в събота и неделя ремонти също се извършват по направена заявка. Добрата новина е, че няма да местите и транспортирате пералнята до сервиз, а на Вас няма да се налага да отсъствате от работа. 

Когато името работи за теб!

Сподели

Коментари

В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg