Ремонт на перални, телевизори, аспиратори, абсорбатори, диспозери, печки, фурни, плотове, микровълнови по домовете. Майстор за ремонт на електроуреди.

"Пералнята не пълни с вода. Майсторе, това ремонтира ли се?"

22 Май 2014г.
Неотдавна ме потърсиха за ремонт с оплакването, че пералнята не се пълни с вода и спира да работи. На място първото, което проверих, бе цедката на маркуча за чистата вода. В нея имаше малко песъчинки и те не можеха да бъдат причина за спирането на водата. Явно проблемът беше на друго място. Откачих маркуча от крана и мистерията беше напълно разкрита. Парченце от стиропор се беше заклинило в отвора на тръбата и не позволяваше да се напълни пералнята.  Отстраних го, сглобих маркуча и пералнята отново бе в изправност и заработи като пушка.

Какви ли не странни и невъзможни на пръв поглед предмети, попаднали в пералните, съм изваждал покрай ремонтите на този полезен и експлоатиран домакински електроуред, може да прочетете в сайта или блоговете. 

 


====

Изкуството да бъдеш професионалист!

Когато другите почиват, аз ремонтирам. И то качествено!

За добрия майстор почивен ден няма.

Ремонт lxpress и инж. Станев – качествен ремонт и коректен майстор!


При необходимост от коректен майстор техник с инженерно образование, стаж и дългогодишен опит в областта на електрониката и електротехниката за извършване на професионален ремонт на перална машина или друга битова техника на място в София (телевизор, печка, фурна, микровълнова, диспозер, сушилня, съдомиялна, абсорбер), обадете се на този телефонен номер: 0898 371028.

На посочения телефонен номер може да запазите и поръчате удобен за вас ден и час за посещение за прецизна диагностика и професионален сервиз на различни електроуреди за дома, съобразени със сервизния график на инж. Станев. Възможен е ремонт и на по-дребни електроуреди (ютии, сешоари, вентилаторни печки, DVD и т.н.), които могат да бъдат доставени на майстора за поправка на място по предварителна уговорка.

Ж. к. Борово и близките квартали – Бели брези, Стрелбище, Красно село, Хиподрума, Лагера, Мотописта, Манастирски ливади, Гоце Делчев, Бъкстон, Павлово, Бояна, Овча Купел, Лозенец, централна част на София и други столични райони се ползват с предимство при посещението – възможни часове за ремонт извън работните.

Инж. Галин Станев

За контакти: Тел. 0898 371028

Извършвам качествен сервиз на телевизори, перални машини (блокирал люк/развалена ключалка, смяна на маншон или ремък, запушени филтри/помпи), съдомиялни, сушилни, електронни платки на климатици, абсорбери, диспозери (мелачки за битови отпадъци), готварски и отоплителни печки, стъклокерамични плотове, котлони, фурни, микровълнови, прахосмукачки и друга битова техника и електроника по домовете в София без почивен ден.


Сподели

Коментари

В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg