Ремонт на перални, телевизори, аспиратори, абсорбатори, диспозери, печки, фурни, плотове, микровълнови по домовете. Майстор за ремонт на електроуреди.

Пералнята не центрофугира. Къде да търсим майстор за ремонт на перални у дома в София?

24 Април 2014г.

При едно посещение за извършване на ремонт по домовете преди известно време,  оплакването на собствениците беше, че пералнята отказвала да центрофугира. В резултат на това водата не можела да бъде изхвърлена.

Този вид повреди се случват значително често. Причините могат да бъдат следните - запушен маркуч за изходящата вода, запушен филтър, повредена помпа, повредена електроника или програматор. По-сръчните могат  да проверят филтъра на пералнята и ако не е запушен или не разбирате от технически поправки и намеси, решението е да извикате квалифициран майстор, който да извърши необходимия ремонт. Както и стана в последствие.


Хубавото е, че сте попаднали на точното място. :)


Изкуството да бъдеш професионалист!

За добрия майстор почивен ден няма.

Заповядайте в нашите блогове и сайт за повече информация, ремонти и статии.http://lxpress.blogspot.com/

http://lxpress2.wordpress.com/

 

Ремонт lxpress и инж. Станев – качествен ремонт и коректен майстор!При необходимост от коректен майстор техник с инженерно образование, стаж и дългогодишен опит в областта на електрониката и електротехниката за извършване на професионален ремонт на перална машина или друга битова техника (телевизор, печка, фурна, микровълнова, диспозер, сушилня, съдомиялна, абсорбер), обадете се на този телефонен номер: 0898 371028.

 

На посочения телефонен номер може да запазите и поръчате удобен за вас ден и час за посещение за диагностика и сервиз на различни електроуреди за дома, съобразени със сервизния график на инж. Станев. Възможен е ремонт и на по-дребни електроуреди (ютии, сешоари, вентилаторни печки, DVD и т.н.), които могат да бъдат доставени на майстора за поправка на място по предварителна уговорка.

 

Ж. к. Борово и близките квартали – Бели брези, Стрелбище, Красно село, Хиподрума, Лагера, Мотописта, Манастирски ливади, Гоце Делчев, Бъкстон, Павлово, Бояна, Овча Купел, Лозенец, централна част на София и други столични райони се ползват с предимство при посещението – възможни часове за ремонт извън работните.

 

Инж. Галин Станев

За контакти: Тел. 0898 371028

Качествен сервиз на телевизори, перални машини (блокирал люк/развалена ключалка, смяна на маншон или ремък, запушени филтри/помпи), съдомиялни, сушилни, електронни платки на климатици, абсорбери, диспозери (мелачки за битови отпадъци), готварски и отоплителни печки, стъклокерамични плотове, фурни, микровълнови, бойлери, прахосмукачки и друга битова техника и електроника по домовете в София без почивен ден.

 

 

Сподели

Коментари

Гост 24 Април 2014г.
Майсторе, може ли да запазя час за събота? Петков съм, живея в Борово, става дума за ремонт на микровълнова и аспиратор. Благодаря. Ще се обадя за потвърждение.
Ivelina Stoyanova 24 Април 2014г.
Успешен ден, майсторе! ;)
инж. Станев 24 Април 2014г.
@ Петков - С Вас вече разговаряхме и уговорката е валидна. ;)


@ Ивелина - Благодаря, подобно! :)
Гост 25 Април 2014г.
Инж. Станев, пералнята и телевизора работят перфектно. Благодаря от името на цялото семейство.

Елена, ж.к. Борово
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg