Ремонт на перални, телевизори, аспиратори, абсорбатори, диспозери, печки, фурни, плотове, микровълнови по домовете. Майстор за ремонт на електроуреди.

Посещения в удобно за Вас време за сервиз на битова техника и електроника

19 Март 2013г.
Посещения в удобно за Вас време за сервиз на битова техника и електроника

Ако имате съмнения за възникнал проблем с битов електроуред, не се опитвайте да отстраните повредата сами. В противен случай, може да причините по-сериозена повреда  или да се самонараните. Доверете се на специалистите в областта.

Важно е да знаете, че посещенията по домовете за предоставяне и извършване на необходимата услуга - диагностика, ремонт, сервиз, монтаж или консултации относно закупуване на нова техника - се извършват в удобно за Вас време и без почивен ден. LXpress  има амбицията да се превърне във  Вашия домашен майстор!


Не забравяйте, че предлагаме  ремонт и поправка на всевъзможна битова техника и електроника  (сервиз) по домовете без почивен ден.

Поправя професионално перални и съдомиялни машини, готварски печки, радиатори,  микровълнови, фурни, сушилни, бойлери, платки на климатици. Ремонтира различни марки и модели телевизори (LCD, LED, плазма, кинескопни) в удобно за клиента време.

Един съвет от майстора на ремонтите на битова техника: ако правилно монтирате  Вашите хладилник или фризер (при спазени монтажни разстояния, отдалеченост от отоплителни уреди и готварски печки, неизлагане на пряка слънчева светлина и др.) може да спестите до 30% от консумираната електроенергия от тези електрически уреди, както и да удължите живота им по този лесен начин? :)

И едно предупреждение - не работя с подредници, не изпращам никого от мое име. При съмнение за злоупотреба с името или контактите ми, моля, информирайте ме своевременно.

инж. Станев, тел. 0898 371028
Сподели

Коментари

В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg