Ремонт на перални, телевизори, аспиратори, абсорбатори, диспозери, печки, фурни, плотове, микровълнови по домовете. Майстор за ремонт на електроуреди.

Последна събота на 2013 – майстор, ремонти, перални, печки, малко статистика и много носталгия

28 Декември 2013г.

Днешната последна за 2013 събота далеч не прилича на зимна в София. Поне в този сутрешен час балконът ми е огрян от зимното слънце, не е заледено и мразовито, не беснеят ветрове с ледовит дъх. Егоистично се радвам на липсата на предновогодишна катинка, защото отново съм на работа и ми предстои излизане из София. Имам няколко посещения за ремонт (перални и печка), както и едно малко по-различно – за настройка на новозакупен телевизор.

Съдейки по ключовите думи в администраторския панел на блога през последните седмици, хората обичат да си подаряват нова техника (главно съвременни телевизори) за празниците.

Прилагам два скрийншота на произволни декемврийски дати от администраторския панел в подкрепа на думите ми.

 Може да видите изображенията тук


Технологиите са по-малотрайни и от бананите.

Това твърдение принадлежи на Скот Макнийли (един от създателите на Sun Microsystems през 1982).


Има гъделче в закупуването на нови, по-модерни уреди и техника за дома. Понякога дори без старите да са повредени. Леки дефекти в изправността могат да бъдат отстранени и ремонтирани, но за по-сериозни и по-амортизирани електроуреди си струва човек да се замисли кое е по-рентабилно – закупуването на нова или ремонт на старата техника. Изборът остава ваш. Ремонтът мога да извърша аз, ако сте от София и търсите добър и коректен майстор.

Носталгия по отминало време и една ретро „Бяла стая” да балансира новите технологии, досетихте се вече, поне част от вас - Cream – White Room 

 

Изкуството да бъдеш професионалист!

За добрия майстор почивен ден няма!

 

Не забравяйте: когато се нуждаете от коректен майстор техник с дългогодишен опит за извършване на професионален ремонт на перална машина или друга битова техника (телевизор, печка, фурна, микровълнова, диспозер, сушилня, съдомиялна, абсорбер), изберете този телефонен номер: 0898 371028. На него може да запазите и поръчате ден и час за посещение и сервиз на различни електроуреди за дома. Възможен е ремонт и на по-дребни електроуреди (ютии, сешоари, вентилаторни печки, DVD и т.н.), които се доставят на майстора за поправка на място.

Ж. к. Борово и близките квартали – Бели брези, Стрелбище, Красно село, Хиподрума, Лагера, Мотописта, Манастирски ливади, Гоце Делчев, Бъкстон, Павлово, Бояна, Овча Купел, Лозенец, централна част на София и др. се ползват с предимство при посещението.

 

Инж. Галин Станев

За контакти: Тел. 0898 371028

Качествен сервиз на телевизори, перални машини, съдомиялни, сушилни, електронни платки на климатици, абсорбери, диспозери (мелачки за битови отпадъци), готварски и отоплителни печки, фурни, микровълнови, бойлери, прахосмукачки и друга битова техника и електроника по домовете без почивен ден.Сподели

Коментари

Гост 28 Декември 2013г.
Благоприятна нова 2014 година и много здраве, инж. Станев!

сем. Василеви (ремонтирани перална машина и печка в ж.к. Красно село)
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg