Ремонт на перални, телевизори, аспиратори, абсорбатори, диспозери, печки, фурни, плотове, микровълнови по домовете. Майстор за ремонт на електроуреди.

Предколедни ремонти на печки, перални, телевизори по домовете за град София

20 Декември 2013г.

Коледен факт:

* Електрическите лампички за елхички са изобретени през 1882 от Едуард Джонсън,  вицепрезидент в компанията на Томас Едисън, в САЩ.

Малко история:

Първата коледна елха била  украсена с 80 малки електрически лампички в Ню Йорк. Масовото им производство започнало около 1890 година. Към началото на 20 век големите магазини започнали да украсяват с тях витрините за Коледа.

Днес електрическите лампички греят в различни нюанси и са неизменна част от коледната украса в домове, офиси и обществени места. Празничната атмосфера, която създават, подклажда надеждата, че предстои по-добра година.

С какво още може да допринесем за по-спокойното и весело изкарване на празниците?  

Семейни срещи, по-богати трапези, подаръчета поне за най-малките допълват  коледния дух.

А сигурни ли сте, че всички електроуреди у дома функционират нормално? Дали печката или пералнята е ремонтирана? Сменихте ли реотана на фурната, за да може да изпечете добре содената питка за Бъдни вечер или баницата с късмети за новогодишната нощ? Образът на телевизора все още ли е размазан?

Не оставяйте празничното настроение да бъде провалено заради дребни битовизми, погрижете се за отстраняване на повредите от телевизори, перални, сушилни, съдомиялни, печки, микровълнови, фурни...

Решението и доброто настроение идват с Ремонт lxpress!


Изкуството да бъдеш професионалист!

За добрия майстор почивен ден няма!

 

Не забравяйте: когато се нуждаете от коректен майстор техник с дългогодишен опит за извършване на професионален ремонт на перална машина или друга битова техника (телевизор, печка, фурна, микровълнова, диспозер, сушилня, съдомиялна, абсорбер), изберете този телефонен номер: 0898 371028. На него може да запазите и поръчате ден и час за посещение и сервиз на различни електроуреди за дома. Възможен е ремонт и на по-дребни електроуреди (ютии, сешоари, вентилаторни печки, DVD и т.н.), които се доставят на майстора за поправка на място.

Ж. к. Борово и близките квартали – Бели брези, Стрелбище, Красно село, Хиподрума, Лагера, Мотописта, Манастирски ливади, Гоце Делчев, Бъкстон, Павлово, Бояна, Овча Купел, Лозенец, централна част на София и др. се ползват с предимство при посещението.

 

Инж. Галин Станев

За контакти: Тел. 0898 371028

Качествен сервиз на телевизори, перални машини, съдомиялни, сушилни, електронни платки на климатици, абсорбери, диспозери (мелачки за битови отпадъци), готварски и отоплителни печки, фурни, микровълнови, бойлери, прахосмукачки и друга битова техника и електроника по домовете без почивен ден.

Сподели

Коментари

В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg