Ремонт на перални, телевизори, аспиратори, абсорбатори, диспозери, печки, фурни, плотове, микровълнови по домовете. Майстор за ремонт на електроуреди.

Прекрасен петък от майстора на ремонтите на битова техника

2 Август 2013г.

Прекрасен нов ден започва. Проверявам схема на телевизор, с чийто ремонт трябва да приключа днес. До слуха ми достигат нервни клаксони от близкото кръстовище, най-вероятно светофарът се е повредил. Нормално е за този час на деня да има по-засилен автомобилен трафик. Август е, отпускарски месец, но не всички са в почивка или поне не са напуснали големият, шумен, прашен град.

Вчера ми се случи ден с лесни ремонти – смяна на предпазител на телевизор и поредна метална дреболия в помпата на пералня машина – остатък от шнола (собствениците се оплакваха от пералнята, че не изхвърляла водата).

За днес вече знам част от ремонтите – телевизор, чийто сервиз трябва да приключа, а в по-късен час имам посещение за друг. Опитвам се да избягвам излизането в обедните часове, когато слънчевите лъчи достигат до нас с максимална скорост, но не винаги е възможно.

Във всеки случай, предстои един чудесен августовски ден, в това съм убеден. А ще бъде такъв, защото ще се постарая да стане точно толкова невероятно хубав, колкото го виждам в себе си, не само защото желая, но и мога да го постигна. Дори и с един успешен ремонт на поостарял телевизор или спешен сервиз на течаща пералня, важно е да влагаш частичка от майсторската си душа в това, което правиш и то да го вършиш с любов.

 

Прекрасен петък пожелава майсторът на ремонтите на битова техника и електроника!


Инж. Галин Станев


За контакти:


Тел. 0898 371028


Сервиз на телевизори, перални, съдомиялни, сушилни, климатици, печки, фурни,  микровълнови, бойлери и др. битова техника по домовете без почивен ден.Сподели

Коментари

Гост 2 Август 2013г.
Честит петък, майсторе! ;-) Стан
Гост 2 Август 2013г.
Чудесен уикенд и на теб, майсторе! :) Наташа
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg