Ремонт на перални, телевизори, аспиратори, абсорбатори, диспозери, печки, фурни, плотове, микровълнови по домовете. Майстор за ремонт на електроуреди.

Професионален ремонт на перални, съдомиялни, печки, телевизори по домовете - инж. Станев, тел. 0898 371028

24 Ноември 2014г.
Новата седмица е вече факт. Трескаво започва денят  с поредните ремонти на неизбежните перални машини. Мрачно-мъглив понеделник, от булеварда долитат шумно преминаващите коли, клаксони на недоспали шофьори раздират ранните часове на ноемврийския ден. Нищо по-различно от всеки друг първи ден на седмицата. Телефонът оглася с весела мелодия малката кухничка. Мирис на прясно кафе допълва картината на новия ден.

Адресите за посещения са в джоба на якето, а чантата с необходимите за ремонтите е приготвена до вратата и в нея се завира малка космата топчица с дълги бели мустаци и миниатюрно черно носле. Дежурното любопитство на котешката принцеса. 

Професионален ремонт на перални, съдомиялни, печки, телевизори по домовете без почивен ден. 


Отстранявам качествено повреди, свързани с този електроуред (блокирал люк/развалена ключалка, смяна на маншон или ремък, запушени филтри/помпи/маркучи, течове, проблеми с центрофуга, програматор и други) и предлагам адекватни решения.

Извършвам качествен сервиз на телевизори (CRT, LCD, LED, TFT, плазмени), перални машини, съдомиялни, сушилни, електронни платки на климатици, абсорбери, диспозери (мелачки за битови отпадъци), готварски и отоплителни печки, стъклокерамични плотове, котлони, фурни, микровълнови, прахосмукачки и друга битова техника и електроника по домовете в София без почивен ден.

Ж. к. Борово и близките квартали – Бели брези, Стрелбище, Красно село, Хиподрума, Лагера, Мотописта, Манастирски ливади, Гоце Делчев, Бъкстон, Павлово, Бояна, Овча Купел, Лозенец, централна част на София и други столични райони се ползват с предимство при посещението и са възможни часове за посещение и ремонт извън работните.

На посочения телефонен номер 0898 371028 може да запазите и поръчате удобен за вас ден и час за посещение в рамките на стандартния работен ден за прецизна диагностика и професионален сервиз на различни електроуреди за дома, съобразени със сервизния график на инж. Станев.

Възможен е ремонт и на по-дребни електроуреди (ютии, сешоари, вентилаторни печки, DVD и т.н.), които могат да бъдат доставени на майстора за поправка на място по предварителна уговорка.

За повече информация полезни четива - може да посетите сайта и блоговете ни.Успешна нова седмица!

Сподели

Коментари

В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg