Ремонт на перални, телевизори, аспиратори, абсорбатори, диспозери, печки, фурни, плотове, микровълнови по домовете. Майстор за ремонт на електроуреди.

Професионален ремонт на печки, котлони, фурни, плотове по домовете

18 Юни 2015г.
Професионален ремонт на печки, котлони, фурни, плотове по домовете
Професионален ремонт на печки, котлони, фурни, стъклокерамични плотове по домовете в София без почивен ден в удобно за Вас време. 

Инж. Станев предоставя и извършва професионален ремонт на печки, стъклокерамични плотове, фурни и микровълнови по домовете в София седем дни в седмицата. Сервизните услуги се предлагат без почивен ден. Датата и часът за посещение от техника са предварително определени. 

Обадете се на майстора, ако печката не работи нормално или при някой от описаните проблеми, за диагностика и последващ ремонт на тези електроуреди за бита:


– изгорял нагревател или плоча на котлон; 
- прегорели контакти;
- стопени ключове;
- нагорелите клеми по инсталацията на печката (към нагревател или ключ);
- повредени терморегулатори;
- проблеми с термоограничители;
- неработещ таймер;
- нужда от смяна на щепсел;
- изгорял реотан на фурна.


Ж. к. Борово и околните квартали – Бели брези, Стрелбище, Красно село, Хиподрума, Лагера, Мотописта, Иван Вазов, Манастирски ливади, Гоце Делчев, Бъкстон, Павлово, Бояна, Овча Купел, Лозенец, централна част на София, както и други столични райони, се ползват с предимство при посещението за ремонта на печките или фурните.


Майсторът, който може и знае как! :)


За контакт с инж. Станев - тел. 0898 371028Сподели

Коментари

В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg