Ремонт на перални, телевизори, аспиратори, абсорбатори, диспозери, печки, фурни, плотове, микровълнови по домовете. Майстор за ремонт на електроуреди.

Ремонтирам професионално перални машини по домовете без почивен ден и създавам настроение с картина на Ван Гог

27 Юни 2014г.
Ремонтирам професионално перални машини по домовете в София без почивен ден. Отстранявам повреди, свързани с този електроуред (блокирал люк/развалена ключалка, смяна на маншон или ремък, запушени филтри/помпи и други) качествено и предлага адекватни решения.

Обичам петъците, създават особено настроение, без значение, че следващите два дни – събота и неделя ме очакват нови перални, сушилни, печки, телевизори, съдомиялни, микровълнови за ремонт. Усещането е за лекота и предпразнично очакване. Липсва ми небето, огряно от юнското слънце, а изобилието от дъжд е изострило сетивата ми в търсене на малко цветна радост. Решавам да я споделя с вас,  удивителна градина с пъстри цветя в Арл, създадена през юли 1888 от гениалния майстор на четката Ван Гог. Цветовете са градирани великолепно, пастелни тонове и избеляло небе напомнят, че лято съществува, скрито зад бухналия зелен храст, окичен с цвят. Лято има и ни очаква с притегателната своя красота и ухание, запазени в спомените и запечатани завинаги върху платното с разкошната градина на Ван Гог. Насладете се на картината и вие!

Градина с цветя, Ван Гог - вижте тук
 

Ж. к. Борово и близките квартали – Бели брези, Стрелбище, Красно село, Хиподрума, Лагера, Мотописта, Манастирски ливади, Гоце Делчев, Бъкстон, Павлово, Бояна, Овча Купел, Лозенец, централна част на София и други столични райони се ползват с предимство при посещението – възможни часове за ремонт извън работните.

При необходимост от коректен майстор техник с инженерно образование, стаж и дългогодишен опит в областта на електрониката и електротехниката за извършване на професионален ремонт на перална машина или друга битова техника на място в София (телевизор, печка, фурна, микровълнова, диспозер, сушилня, съдомиялна, абсорбер), обадете се на този телефонен номер: 0898 371028.


На посочения телефонен номер може да запазите и поръчате удобен за вас ден и час за посещение за прецизна диагностика и професионален сервиз на различни електроуреди за дома, съобразени със сервизния график на инж. Станев. Възможен е ремонт и на по-дребни електроуреди (ютии, сешоари, вентилаторни печки, DVD и т.н.), които могат да бъдат доставени на майстора за поправка на място по предварителна уговорка.

Ремонт на печки, микровълнови, фурни, стъклокерамични плотове
Изкуството да бъдеш професионалист!
Когато другите почиват, аз ремонтирам. И то качествено!
За добрия майстор почивен ден няма.

Посетете другите блогове и сайт за повече информация и контакт, ремонти и полезни статии.
 

Ремонт lxpress и инж. Станев – качествен ремонт и коректен майстор!
Сподели

Коментари

Гост 28 Юни 2014г.
Майстор с естетски усет към изкуството! Благодаря за ремонта на микровълновата. Мая от Бели брези
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg