Ремонт на перални, телевизори, аспиратори, абсорбатори, диспозери, печки, фурни, плотове, микровълнови по домовете. Майстор за ремонт на електроуреди.

Ремонтите на перални по домовете в София са в разгара си всеки петък, събота и неделя

6 Юни 2014г.
Ремонтите на перални по домовете в София са в разгара си всеки петък, събота и неделя
Петък е, слънцето се показа за малко в София, обагряйки в златисто средата на деня. Доза настроение в делника ми като майстор, който ремонтира перални, печки и телевизори по домовете. За мен почивка няма, а последните три дни от седмицата са традиционно най-натоварени с посещения за сервиз на битова техника. 

Върви ми на ремонти на перални - блокирала ключалка, проблем с филтър, нещо по електрониката - не непременно в този ред. 

Ограничен съм във времето и съвсем кратичко ще припомня детайли, свързани с експлоатацията при пералните машини, за тези от вас, които са се отбили тук.

- Не затваряйте плътно люка на пералните поне няколко часа след приключване на работния цикъл, за да предотвратите появата на плесен по маншона и да позволите на влагата да се изпари.


- Някои производители на този битов електроуред препоръчват веднъж месечно да пускате празна пералня с белина (количеството зависи от концентрацията), за да не се образуват микроорганизми и съответно - поява на лоша миризма. Белината може да се замени и с чаша бял винен оцет, споделят препатили български домакини. ===

 

Изкуството да бъдеш професионалист!

Когато другите почиват, аз ремонтирам. И то качествено!

За добрия майстор почивен ден няма.

 

Заповядайте в нашите блогове и сайт за повече информация, ремонти и полезни статии.

 

http://lxpress.blogspot.com/

http://lxpress2.wordpress.com/

 

Ремонт lxpress и инж. Станев – качествен ремонт и коректен майстор!
При необходимост от коректен майстор техник с инженерно образование, стаж и дългогодишен опит в областта на електрониката и електротехниката за извършване на професионален ремонт на перална машина или друга битова техника на място в София (телевизор, печка, фурна, микровълнова, диспозер, сушилня, съдомиялна, абсорбер), обадете се на този телефонен номер: 0898 371028.

 

На посочения телефонен номер може да запазите и поръчате удобен за вас ден и час за посещение запрецизна диагностика и професионален сервиз на различни електроуреди за дома, съобразени със сервизния график на инж. Станев. Възможен е ремонт и на по-дребни електроуреди (ютии, сешоари, вентилаторни печки, DVD и т.н.), които могат да бъдат доставени на майстора за поправка на място по предварителна уговорка.

 

Ж. к. Борово и близките квартали – Бели брези, Стрелбище, Красно село, Хиподрума, Лагера, Мотописта, Манастирски ливади, Гоце Делчев, Бъкстон, Павлово, Бояна, Овча Купел, Лозенец, централна част на София и други столични райони се ползват с предимство при посещението – възможни часове за ремонт извън работните.

 

Инж. Галин Станев

За контакти: Тел. 0898 371028

Извършвам качествен сервиз на телевизори, перални машини (блокирал люк/развалена ключалка, смяна на маншон или ремък, запушени филтри/помпи), съдомиялни, сушилни, електронни платки на климатици, абсорбери, диспозери (мелачки за битови отпадъци), готварски и отоплителни печки, стъклокерамични плотове, котлони, фурни, микровълнови, прахосмукачки и друга битова техника и електроника по домовете в София без почивен ден.

 

Сподели

Коментари

Гост 6 Юни 2014г.
Галине, спри се малко с ремонтитИ да пием по бира. Павел
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg