Ремонт на перални, телевизори, аспиратори, абсорбатори, диспозери, печки, фурни, плотове, микровълнови по домовете. Майстор за ремонт на електроуреди.

Ремонти на керамичен плот с изгорял енергиен ключ, пералня, която не тръгва и смяна на нагревател на фурна

27 Март 2017г.

Има доста работа в последните мартенски дни. Пералните за поправка са мнозинство, като  всеки ден. Следват ги керамичните плотове и фурни. Така изглежда графикът ми през отминалите няколко дни.

Ремонтирах стъклокерамичен плот с изгорял ключ преди ден в дома на собствениците в Бели брези.

След диагностициране на стъклокерамичнияплот и установяване на повредата се наложи да подменя изгорелия енергиен ключ с нов, който беше поставен на мястото на повредения елемент.

Смених и изгорял нагревател на фурна, който бях закупил по образец на дефектиралия реотан.

Ремонтирах пералня, която имаше проблем с тръгването. Смених четките на електромотора, защото се бяха износили. Имах подходящ размер в себе си, защото са малки и не заемат много място в чантата с инструменти на майстора. Пералнята тръгна съвсем нормално, а домакинята веднага я включи, за да изпере дрешките на децата, които се бяха натрупали покрай отминалите вече събота и неделя.

Погрижете се за добрата кондиция на керамичните плотове, фурни и перални, за да се концентрирате върху важните детайли в ежедневието, а не върху битови тревоги.

Инж. Станев ремонтира неработещи електроуреди по предварително подадена заявка и в почивните дни.

Когато името работи за теб

Сподели

Коментари

В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg