Ремонт на перални, телевизори, аспиратори, абсорбатори, диспозери, печки, фурни, плотове, микровълнови по домовете. Майстор за ремонт на електроуреди.

Ремонт на аспиратори през декември в София

11 Декември 2017г.

Ремонт на аспиратори през декември в София

През настоящия декември можете да заявите ремонт на аспиратори, които са с функционална неизправност, както и ремонт на други неизправни електроуреди вкъщи. Наближаващите празници носят не само радост и настроение, но изискват и допълнителни грижи около битовото удобство. Хубаво е да вземете мерки навреме и да намерите опитен техник, който да върне доброто работно състояние на повредената техника.

Специализирани ремонти на аспиратори по домовете в София може да заявите на инж. Станев, който наред с перални, печки, телевизори, микровълнови и други уреди, извършва сервизни поправки и на неработещи аспиратори. Възстановява изгорели писти по платки на аспиратори, но обслужва и други повреди, свързани с този електроуред. Работи без почивен ден. 

Ж. к. Борово и околните квартали – Бели брези, Стрелбище, Красно село, Хиподрума, Лагера, Мотописта, Манастирски ливади, Гоце Делчев, Бъкстон, Павлово, Бояна, Витоша, Бокар, Славия, Крива река, Овча Купел, Иван Вазов, Лозенец, централна част на София, както и други столични райони се ползват с предимство при посещението и са възможни часове за посещение и ремонт извън работните, по предварително споразумение със сервизния инженер в зависимост от дневното сервизно натоварване.

Запазете час за ремонт на аспиратора в дома си, като се свържете със сервизния техник на тел. 0898 371028.

Когато името работи за теб. 


Ремонт на аспиратори през декември в София
Сподели

Коментари

В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg