Ремонт на перални, телевизори, аспиратори, абсорбатори, диспозери, печки, фурни, плотове, микровълнови по домовете. Майстор за ремонт на електроуреди.

Ремонт на блокирала пералня, телевизор без звук, микровълнова, която искри и ютия

14 Април 2016г.
Ремонти по домовете в четвъртък - поръчки за диагностика и сервиз на блокирала пералня, телевизор, който е останал без звук, за микровълнова, в която се е появило искрене и вечерта ютия, която ще донесат, за да бъде поправена. Денят започна с бурен телефонен звън и поредица от запитвания за ремонт на битова техника. 


Наскоро се наложи да извадя няколко монети, попаднали в помпата на пералня. Наличието на стотинки и други дребни предмети в джобовете или части от дрехи често причиняват проблеми, ако не са били извадени преди да се поставят  в пералнята. 

Стотинки, останали незабелязани по джобовете, не само могат да попаднат в помпата на пералнята (неприятност, за чието отстраняване ме търсят няколко пъти в седмицата), но могат да доведат и до счупването на люка на пералнята,  както и по-грубите ципове по дрехите. 

Бъдете внимателни и с финото дамско бельо при пране - телените закопчалки и банели на сутиените могат да повредят барабана на пералнята и да попаднат в помпата. Препоръчително е да ги поставяте в специални торбички за пране. При липса на такива може да използвате калъфка (не забравяйте да затегнете) или дамски чорапогащник. В краен случай,    изпирате на ръка. 

Друга хитринка при използването на пералните е от време на време да пускате празна пералня на по-високи градуси с чаша бял винен оцет, за да неутрализирате лошите миризми и да премахнете котления камък и други  налепи.
Тези дребни хитринки с преди пране могат да ви спестят излишни нерви и разходи за ремонт при пералните. 

Квалифициран ремонт на перални,телевизори, микровълнови, ютии и друга битова техника. И което е най-хубаво - в събота и неделя също извършвам ремонти на повредена битова техника по домовете. Ако живеете в София, може да запазите час за диагностика и последващ ремонт. 

Заложете на професионализма, натрупания опит и качеството при ремонтите.

Използвайте посочения телефонен номер за връзка с инж. Станев.

Когато името работи за теб!Сподели

Коментари

В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg