Ремонт на перални, телевизори, аспиратори, абсорбатори, диспозери, печки, фурни, плотове, микровълнови по домовете. Майстор за ремонт на електроуреди.

Ремонт на вградена фурна в квартал Бели брези

15 Март 2019г.
Ремонт на вградена фурна в квартал Бели брези.

Това беше последен в сервизния график за мартенския ден ремонт, който трябваше да извърша. Тъй като беше второ посещение, а повредата беше диагностицирана предишния ден, необходимото за поправката беше закупено. Както сте се досетили най-вероятно, предстоеше смяна на изгорял нагревател. 
Изгорелите нагреватели са особено чест виновник за отказа на фурните да работят. Тънкостта е да се намери съответен модел и размер, съобразен с индивидуалните характеристики на уредите за печене. Останалото е въпрос на рутина и помощни инструменти. След ремонта, съвсем според очакванията на майстора, вградената фурна беше готова за употреба от собствениците си - симпатично младо семейство, които споделиха, че използват ежедневно уреда, за да приготвят храна за домакинството според предпочитанията си. Последно правили картофки с червен пипер като мезе за вечерната чаша вино, но не станали сполучливи, защото фурната не загряла равномерно. 


Професионален ремонт на фурни и друга битова техника в София от понеделник до неделя. 

За контакт с инж. Станев: тел. 0898 371028. 
Сподели

Коментари

В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg