Ремонт на перални, телевизори, аспиратори, абсорбатори, диспозери, печки, фурни, плотове, микровълнови по домовете. Майстор за ремонт на електроуреди.

Ремонт на електроуреди през летния сезон в София

19 Юли 2017г.
Заявки за ремонт на електроуреди през летния сезон в София се подават на тел. 0898 371028. Ако търсите майстор, който да се справи с повредата на техниката в дома, е добре да сте информирани, че има сервизни услуги в активния сезон на летните отпуски, както и през уикенда. 

Професионално извършени ремонти на различни електроуреди като перални, печки, фурни, микровълнови, керамични плотове, сушилни, съдомиялни, телевизори, аспиратори, абсорбери, диспозери по домовете от опитен сервизен техник с необходимите опит и квалификация. Забравете неудобството, създадено от неработещата пералня или печка, като се свържете с майстор, който ще свърши работа, без да Ви омайва с неизпълними обещания и привидно ниски цени. 

Използват се единствено нови части, ако е необходима употребата на такива за извършването на ремонта на електроуредите. Ако неизправността позволява, поправям повредения детайл (ключалки за люк на перални, счупени гривни на перални, платки на аспиратори, захранващи блокове на телевизори, таймери на печки и други)

Ремонт на битова техника и електроника по домовете, както и на малки електроуреди, които се доставят за ремонт на инж. Станев в Борово, за да се намали стойността на ремонта

Когато името работи за теб. 


Сподели

Коментари

В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg