Ремонт на перални, телевизори, аспиратори, абсорбатори, диспозери, печки, фурни, плотове, микровълнови по домовете. Майстор за ремонт на електроуреди.

Ремонт на лагери на перална машина в домашни условия - възможен ли е или не

16 Април 2014г.

Много често ми се обаждат собственици на перални с молба за ремонт на перални. При първоначалната информация, която получавам дистанционно,  разбера, че проблемът е в лагерите, ги насочвам да се обърнат към фирмен сервиз, защото този тип повреда не се отстранява в домашни условия.

Защо ли?

Лагери на пералня, като цяло, не се сменят у дома, това е възможно само при някои модели с неразглобяем лагерен блок. Целият блок е на няколко болта и се вади. Необходими са поне двама души при монтажа, демонтажа може и само един. Пералнята трябва да се качи на специална стойка и се демонтира и после монтира. Процедурата отнема много време, ако има ръждясал лагер или ръждясал вал (оста на пералнята). Може  да се  наложи счупване на лагера, за да се демонтира.

Смяната на семерингите е задължителна, когато се сменят лагерите. Причината за повреда на лагерите обикновено е пропускане на семерингите. А по принцип всяко едно вадене на семеринги ги поврежда и трябва да се заменят с нови.

===

Изкуството да бъдеш професионалист!

За добрия майстор почивен ден няма.


Заповядайте в нашите блогове и сайт за повече информация, ремонти и статии.


http://lxpress.blogspot.com/

http://lxpress2.wordpress.com/

 

Ремонт lxpress и инж. Станев – качествен ремонт и коректен майстор!При необходимост от коректен майстор техник с инженерно образование, стаж и дългогодишен опит в областта на електрониката и електротехниката за извършване на професионален ремонт на перална машина или друга битова техника (телевизор, печка, фурна, микровълнова, диспозер, сушилня, съдомиялна, абсорбер), обадете се на този телефонен номер: 0898 371028.


На посочения телефонен номер може да запазите и поръчате удобен за вас ден и час за посещение за диагностика и сервиз на различни електроуреди за дома, съобразени със сервизния график на инж. Станев. Възможен е ремонт и на по-дребни електроуреди (ютии, сешоари, вентилаторни печки, DVD и т.н.), които могат да бъдат доставени на майстора за поправка на място по предварителна уговорка.


Ж. к. Борово и близките квартали – Бели брези, Стрелбище, Красно село, Хиподрума, Лагера, Мотописта, Манастирски ливади, Гоце Делчев, Бъкстон, Павлово, Бояна, Овча Купел, Лозенец, централна част на София и други столични райони се ползват с предимство при посещението – възможни часове за ремонт извън работните.

 

Инж. Галин Станев

За контакти: Тел. 0898 371028

Качествен сервиз на телевизори, перални машини (блокирал люк/развалена ключалка, смяна на маншон или ремък, запушени филтри/помпи), съдомиялни, сушилни, електронни платки на климатици, абсорбери, диспозери (мелачки за битови отпадъци), готварски и отоплителни печки, стъклокерамични плотове, фурни, микровълнови, бойлери, прахосмукачки и друга битова техника и електроника по домовете в София без почивен ден. 

Сподели

Коментари

Гост 16 Април 2014г.
Майсторе, благодарим за ремонта на микровълновата и пералната! Жив и здрав да си! Препоръчали сме те на наши близки, ще те потърсят след Великден.

Дочеви от ж.к. Борово
Гост 17 Април 2014г.
Благодарности за ремонтирания телевизор! Стамен
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg