Ремонт на перални, телевизори, аспиратори, абсорбатори, диспозери, печки, фурни, плотове, микровълнови по домовете. Майстор за ремонт на електроуреди.

Ремонт на неизправна техника по домовете в София през дългия уикенд покрай 3 март

2 Март 2016г.
Ремонт на неизправна техника по домовете в София през дългия уикенд покрай 3 март

Ако на някого от оставащите в София покрай извънредните почивни дни за националния празник на България се наложи да потърси по спешност техник за квалифициран ремонт на неизправна пералня, неработеща печка, керамичен плот, фурна, аспиратор, абсорбер или телевизор, може да разчита на инж. Станев, който ще извършва сервизни услуги, свързани с ремонт на битова техника по домовете без почивен ден.

По закона на Мърфи повреди се случват в събота и неделя, когато повечето сервизи не работят. Ако пералнята протече, люкът не се отваря и прането остава вътре, ако пералнята не изхвърля водата, ако фурната или котлонът не загряват, ако телевизорът не се включва или няма звук, ако микровълновата не върти, както и при много други повреди на електроуреди за дома, частично изброени тук, решение има. 

Запазете удобен ден и час за диагностика и последващ ремонт на неработещи перални, стъклокерамични плотове, печки, фурни, аспиратори, телевизори, микровълнови, диспозери и друга битова техника на тел. 0898 3719028. 

Когато другите почиват, аз ремонтирам. ;)Сподели

Коментари

В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg